Auto Show 2012 V.İ.P Günü Renault Symbol-USTA Çekimleri

Etiket resmi ne yapayım Bilal abi,Renault Türkiye genel Müdürü İbrahim Aybar ile tanıştım bugün,sitemizin kartını verdim kendiside şahsi kartını verdi bana,ayak üstü Reno ve sitemizden konuştuk...

Ustam İbrahim Bey in mail adresi var mı kartta bürokrasiyi aşıp soru sorsak

Ustam İbrahim Bey in mail adresi var mı kartta bürokrasiyi aşıp soru sorsak
Elbette var ama takdir edersin ki böyle bir makamda olan birisinin e-mail adresini size veremem kardeşim...:eyv

Symbol o kadarda güzel durmuyor. Eski model daha güzel. Mustafa abi emeğine sağlık,paylaşım için teşekkürler. :eyv

citroën c-elysée peugeot 301 renault symbol sanki üçüz olmuş.hepsi birbirine benzemiş ana hatları çizgileri hep aynı

Citroen-C-Elysee_2013%20(2).jpg

PEUGEOT_301_1.webp
2013-Renault-Symbol.jpg

abi çekinler için eline sağlık ama renoya eline sağlık diyemıycem hoş bi araç değil en azından clio 4 ün çizgilerini taşısaymış biraz bişiler olabilirdi

Bu araç yeni Logan la aynı mı yoksa ben mi karıştırıyorum..?

yeni symbol bence olmamış...araç symbollükten cıkmış symbol cizgileri yok geliştirme logan üzerinden olmuş...bunu artı olarak degerlendirirsek iç mekan genişlemiş başka bişi göremiyorum bagaj kapağı açma düğmesi yanlış görmediysem 131 hesabı basmalı eski symbolde orjinaldi... kendi fikrim ...
ayrıca fotolar ile alakalı emeği gecenlere tesekkür...

Resimleri gördüğümde ilk olarak yeni kasa city canlandı. Tam yandan çekilmiş olan foto ise özellikle arka kısımda loganla aynı gibi. Belli ki logandan çıkma bir tasarım olmuş.
Ama benim hoşuma gitti. Symbole yüklü motor koymuyorlar ama kaslı bir görünüşü olmuş, bence hoş olmuş. İnşallah donanımını biraz arttırmışlardır çok boş geliyordu o araçlara bana.

Abi saol resimler için. Emeğine sağlık.

basarili bir calsima olmus..

Geri