Artık zamanı gelmişti :) 1.0 Eb TOP SPEED kaç olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan excoupe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1.0 EB nin TOP SPEED'i kaçtır?

• 210-215 km/s arası bir değer

Oy: 5 16.7%
  • 215-220 km/s arası bir değer

Oy: 16 53.3%
  • 220-225 km/s arası bir değer

Oy: 6 20.0%
  • 225-230 km/s arası bir değer

Oy: 2 6.7%
  • 230-235 km/s arası bir değer

Oy: 1 3.3%
  • 235-240 km/s arası bir değer

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    30
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+10 diyorum en fazla

Düşük Hacimden Sıkıştırmayı Arttırarak Yüksek HP Alıyorlar Mazda Misali, Zaten Bakıldığında Ortalama Bir Mazda RX-8 Serisinin Motoru Taş Çatlasın 50 - 60 Bin Ancak Gidiyor. Küçük Motorlu Aracı Red Line Sınırlarında Fazla Zorlamanızı Tavsiye Etmem Maazallah Kucaklarsınız. Ben 215 - 220 Km Diyorum :eyv

3 dedim ben... 210 goren onuda gorur herhalde yokus asagiya :P

Düşük Hacimden Sıkıştırmayı Arttırarak Yüksek HP Alıyorlar Mazda Misali, Zaten Bakıldığında Ortalama Bir Mazda RX-8 Serisinin Motoru Taş Çatlasın 50 - 60 Bin Ancak Gidiyor. Küçük Motorlu Aracı Red Line Sınırlarında Fazla Zorlamanızı Tavsiye Etmem Maazallah Kucaklarsınız. Ben 215 - 220 Km Diyorum :eyv
kardeşim zaten fark orda... Biri mazda, bir FORD... Kötü bir seçenek olsaydı renault'ta 900 cc sini çıkarmazdı ;) uzun uzaya yazacağım çok şey varda... Malum dedik ya Türk insanı.... "Bin motor mu? Yok abi... çekmez o motor" hehe Bir üzerine afiyet daha hiç bir aracımla yolda kalmadım. Herhalde 11-12 aracım olmuştur kendime ait. Hiç bir masraftan kaçmadan bakımlarını yaptırırsan, oda sana bakar :eyv Yinede yorumların için teşekkürler kardeşim. Sıkıntı yok :eyv

​2. şık

Son düzenleme:
Yok artık o kadar nasıl bastın diyorum ve o bilen 1 kişiyi açıklıyorum...:D

Renaultolog

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri