Artık TERS yönden gelemeyeceksiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thetuzla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu 'ters yoldan gitme' olayı o kadar yaygın ki. Ölümlü kazalar bile oldu ama insanlar vurdumduymaz. Sonra "kader" deniyor, "ömrü o kadarmış" diyor gaylesiz insanlar. Halbuki bu bir cinayet. Kendi başımıza veya yakınlarımızdan birinin başına gelmediği sürece umursamıyoruz. Ama olmaz.

Arabamda blackbox var. Kayıttayım. Hem önüm hem de arkam üstelik. Zaman zaman videoları kontrol ederim. Gereksiz olanları silip hafıza kartında yer açmak için. Ters bir olaya şahit olayım yeter... Trafik magandalarına mümkün olduğu kadar geçit vermemeye çalışacağım.

Her gün o tersten gidiyordum abi niye kapattirdiniz :))

Her gün o tersten gidiyordum abi niye kapattirdiniz :))

Canıma tak etti :)

O değilde kavga etmeyi seven birisi olsam inan hergün vukaat olurdu orada. Ordan geçerken özellikle soldan gidiyorum ve karşıdan gelen araçların çoğu özür diliyor yani bilinçli giriliyor. Kurallar hepimiz için .Daha öncede forumda yazdım gireceğim yöne 10 mt 'de kalsa emniyet şerdine girmiyorum :)

10 kuruş fazla yakarsın zararı olmaz :)

emniyet şeridi olayına bende parmak atacağım abim. birde emniyet şeridinden geliyor senin önüne geçmeye kalkıyo yol vermeyince birde küfür yiyiyosun ters ters bakmalar sıkıştırmalar falan oluyor

Geri