Artik kafayi yiyecem- joy r nav çerçevesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan imaninana
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3d yazıcı ile enjeksiyon kalitesinde iş çıkarmak mümkün değil. Arabanın en göz alıcı yeri piano black teyp çerçevesi olacak ve buraya öylesine bir şey koymak sizi tatmin eder mi bilmiyorum. Kaldı ki piano black pürüzsüz boya yapmak bile baya zor bir iş iken bir de bunu üretmek imkansız. Çin'de olsak belki maliyetler daha düşük olacaktır. Ama bizde bu işler ucuz değil maalesef.

teklifi 3d isi yapan arkadasiniza yapin. forumda bu tarz cerceve arayan en az on kişi var. 300 tl maletsin 400 e satsin. sirf forumdan 1000 tl kazanır

Maksat para kazanmak değil iş görülsün. Bende zamanında ufacık bi çerçeveyi yana yakıla aramıştım.Sonra keşanda, buldum sizi çok iyi anlıyorum.

üstünde hafif güneş yanığı (1.5cm kadar) olan İcon (bakınız touch değil) çerçeve mevcuttur arkadaşlar.

dileyene 350tllye verebilirim, pazarlık yok mal banada ait değil ztn.

Benim aldığım çerçevede güneş yanığı yoktu üst kısmını folyo kaplamıştım. Kaplarken krom soyuldu çok kalitesiz ürün. Güneşin oraya vuracağını zamanla aşındıracağını mühendisler nasıl bilmiyor anlamış değilim

Ya ben far sensörünü ve kol dayamı nasıl yaptınız ona takıldım resim varmı ya da bilgi verebilir misiniz

Hocam kol dayama hemen hemen tüm aksesuarcılarda var fiyt aralığı 100 ile 150 tl arasında değişiyor Far sensörü içinde iyi bir elektrikçi olması gerekiyor ama araca çok fark katıyor. İsterseniz internet üzerinden far sensörü alabilirsiniz istersenizde elektrikçinizden alabilirsiniz ortalama onunda en az 100 tl masrafı var

Geri