Artik kafayi yiyecem- joy r nav çerçevesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan imaninana
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

imaninana

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar arabam clio 1.2 joy ön kol dayamasından başlayıp jant park ve far sensörü konsol kişileştirmeye kadar her özelliğini yaptım ama PLASTİK BİR ÇERÇEVEYE 700 lira verip double teybe 400 lira vermek koyuyor Öte başı plastik bir çerçeve bunu yaptırabileceğimiz bir yer yok mu yardım edin

Malesef :( bende ucuz bi çerçeve bakıyorum. Bu piyasayı kim yükseltti bilmiyorum ama çerçeveye 700 tl vermem

Teybi takmadan önce 3 boyutlu yazıcı işi yapan biyer bulun çerçeve ölçülerini çıkartsın çizsin sonra yazıcıda yazdırsın. İstediğiniz renkte yaptırabilirsiniz. Çok daha ucuza mal olacaktır.:eyv

hocam o iş nasıl olacak daha detaylı anlatabilir misini bütün CLIO 4 culer olarak duamızı alırsınız :)

3d yazıcı filament i ham madde maliyeti var. adam olcum ameleligi yapacak modelleme mühendisliği yapacak vs vs en az 1-2bin tl ister. sonunda çıkan ürün de mat renk üzeri tırtıkli bir sey olur. tirnaklari da tam oturmaz. Bunlar benim kafadan uydurdugum farazi yaklaşımlar. olumsuz etkilemek istemem.
siz kaca yaptirdiniz?

Abi şaka mı yapıyorsunuz yoksa bilmediğiniz için mi böyle konuşuyorsunuz. Çerçeve alt-üst iki parçadan oluşuyor ve arada krom bir parça daha var. Değil 700 TL, 7000 TL verseniz dışarda yaptırma şansınız yok. Hele 3d yazıcı ile imkansız ötesi. Ben 3 senedir yazıcı kullanıyorum. Konu maliyet değil 3d yazıcılardan pürüzsüz bir şey elde etme şansınız yok. Sadece prototip çıkarabilirsiniz. Fiyat yüksek evet ama çerçeve basit bir şey değil maalesef. Toplamda 1100 TL civarı bir şey tutuyor. Toplam olarak düşünün ve alacaksanız böyle alın. Başka türlü paranız çöp olur ve tekrar 700 TL vermek zorunda kalırsınız. Ya da bekleyin bir yerlerden uygun fiyata düşmesini.

Abi şaka mı yapıyorsunuz yoksa bilmediğiniz için mi böyle konuşuyorsunuz. Çerçeve alt-üst iki parçadan oluşuyor ve arada krom bir parça daha var. Değil 700 TL, 7000 TL verseniz dışarda yaptırma şansınız yok. Hele 3d yazıcı ile imkansız ötesi. Ben 3 senedir yazıcı kullanıyorum. Konu maliyet değil 3d yazıcılardan pürüzsüz bir şey elde etme şansınız yok. Sadece prototip çıkarabilirsiniz. Fiyat yüksek evet ama çerçeve basit bir şey değil maalesef. Toplamda 1100 TL civarı bir şey tutuyor. Toplam olarak düşünün ve alacaksanız böyle alın. Başka türlü paranız çöp olur ve tekrar 700 TL vermek zorunda kalırsınız. Ya da bekleyin bir yerlerden uygun fiyata düşmesini.

Dediklerinize son derece katılıyorum bugün 3d yazdırma işleriyle uğraşan bir arkadaşla görüştüm 3d çizim 3d prototoip 3d baskı olacak dedi olsa bile en iyi baskı olsa bile pürüzsüz olmayacak ve 700 liradan daha pahalıya denk gelecek dedi.

Ben teklif sundum arkadaşlar. Arkadaşım bizzat bu işi yapıyor ben ucuz olur diye tahmin ettim. Çerçeve örneği bulursa cuk oturtur kefilim. Ama siz yaptırmayın 700 tl bşy değil zaten.;)

Ben teklif sundum arkadaşlar. Arkadaşım bizzat bu işi yapıyor ben ucuz olur diye tahmin ettim. Çerçeve örneği bulursa cuk oturtur kefilim. Ama siz yaptırmayın 700 tl bşy değil zaten.;)

teklifi 3d isi yapan arkadasiniza yapin. forumda bu tarz cerceve arayan en az on kişi var. 300 tl maletsin 400 e satsin. sirf forumdan 1000 tl kazanır

Geri