Arkadaşlar lütfen yardim

motor olarak turbodan dönme Gts ile aynı şuanda sistem. Fakat bende ateşleme platin. Sende elektronik olmalı

motor olarak turbodan dönme Gts ile aynı şuanda sistem. Fakat bende ateşleme platin. Sende elektronik olmalı

​Üstadım hani çeviriyorduk elektroniğe iptalmi oldu operasyon?

Abi iptal değil. Havalar ısınınca plan var :)

Abi iptal değil. Havalar ısınınca plan var :)

bu arada dostumuz gerçekten çok fazla yakmakta baktımki işin uzmanı takipte bende zevkle sizi dinliyorum umarım sorunu çözülür:eyv

arkadaşlar bu işi nasıl rayına sokacağım bilmiyorum....depoyu fullesemde böyle 10 tl gaz alsamda hesap inanın bana aynı

arkadaşlar bu işi nasıl rayına sokacağım bilmiyorum....depoyu fullesemde böyle 10 tl gaz alsamda hesap inanın bana aynı

Banada ilginç gelmeye başladı. Aracınızı yüksek devirlerde kullandığınız oluyor mu?
Mesela devir çevirememe gibi bir sıkıntı oluşuyor mu?
2. - 3. viteste falan 5-6 bin devirlere çıkabiliyor mu?

Sorulardan kastım şu. Eğer araç vitesteyken yüksek devir çeviremiyorsa kesiciye düşmüş gibi bir his oluşuyorsa gazı fazla kısmış olma ihtimaliniz var.
Fazla kısık ayar çok yakmaya sebebiyet verir. Keza fazla açıksa yine aynı durumla karşılaşırsınız..

yüksek devir kullanmıyorum ama gaza bassam tabiki çeviriyor

İşte ne kadar çeviriyor. Veya şöyle sorayım arabanın kalkışı rampa çıkışı vs nasıl?

kalkışlar ve rampada hiç sorun yok....dün sıcak hava açıkken yani az bantlıyken 10 tl ve uzun yolda 40 km yaptı bu çok fazla yaktığı anlamına geliyor...10 tl 4.73 litre....yani 100 km da uzn yolda 12- 13 litre yakacak bu işte bir yanlışlık var...

10 tl ye 40 km. Km.ye 0.25 TL yapıyor. Uzun yol ise gerçekten fazla yakıt. Nerede yaşıyorsunuz?

Geri