Arkadaşlar Kargoyla Başım Belada Yardımm :(

iade edildiğine dair belge vermediler fakat genel merkez dahil iade oldugu ve ıadeden sonra urunu yenıden teslım ettıklerı gozukuyor
Telefonun rayiç değeri yüksek ise, kargo şirketine; gereken bilgileri tarafınızdan istemeden iade talebine karşın teslimat sağladığı için dava açabilirsin ama eğer pahalı bir ürün değilse hiç uğraşma derim. Açık ve net, dolandırılmışsınız çünkü. Eğer kendimi heyet karşısın da yazılı ve sözlü olarak ikna edici bir şekilde savunabilirim dersen tercih senin.

300 liralık bir telefondu , benım sınırlendıren durum kargo şirketinin salaklığı ve pazartesi gereken işlemleri kargo şirketine yapmayı planlıyorum , polise gittim direk alıcıyla aranızda olsa ilgilenmeyiz fakat kargo şirketi dolandırılmış sen mağdursun savcılığa git gelen kararla biz hallederiz dediler onlarda :soru

ya işte parası önemli değilde. dolandırılmak insanı sinirlendiriyor.
pek fazla bişey olcağını sanmıyorum.
geçmiş olsun.

Ona bura çok güzel bilmem ne çocuğu derdim de diyemiyorum kurallar var .
Geçmiş olsun . Bu işin peşini bırakmayın .

​Geçmiş olsun sahiden çok cansıkıcı bir durum:(

sonuna kadar arayın hakkınızı.kargo şirketi kesinlikle hatalı.elinizde evrak olmasada tel kayıtları vardır ürünün tesliminin iptali konusunda.dolandırıcı aradığında kesinlikle teyit sorusu sorması lazımdı kargo çalışanının kargonun teslim edilmesi istegine karşın.

geçmiş olsun :( yüz yüze alışveriş en güzeli :eyv

Geçmiş olsun

çok geçmiş olsun

Sağolun arkadaşlar

Geri