Arkadaşlar Bu Sisleri Nasıl Devreye Sokabilirim

zalim24

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
S.a Arkadaşlar ben arka sisleri yakmak istiyorum lakin biraz uğraştım olmadı unuttuğum bi yer mi var bilgi lendirirseniz sevinirim.

Lambayı denedim sağlam sade kablo kopmuştu onu da güzel de ek kablo ile birleştirdim duyda sıkıntı vardır dedim duyu da test ettim o da sağlam geçen bi yerde okumuştum sigortayı kontrol et diye onu da yeniledim ama malesef yanmıyor sizce başka yapmam gerekn birşey var mı

Ekli dosyayı görüntüle 11089

Ekli dosyayı görüntüle 11090

Siz Kendi Yapabileceğiniz Her Şeyi Yapmışsınız Artık Geriye Oto Elektrikçiye Götürmek Kalıyor Aracı, Tahminimce Arada Bir Yerde Bir Kısa Devre veya Kablo Problemi Vardır

Siz Kendi Yapabileceğiniz Her Şeyi Yapmışsınız Artık Geriye Oto Elektrikçiye Götürmek Kalıyor Aracı, Tahminimce Arada Bir Yerde Bir Kısa Devre veya Kablo Problemi Vardır

malesef öyle olacak daha ne yapalım

bagaj kapağı hidroliğinin orda ki ek kablosunu yenile. içerden pandizotun altından gelen kablo kırılma yapıyor. bende de aynı sorun vardı çözüldü..

bagaj kapağı hidroliğinin orda ki ek kablosunu yenile. içerden pandizotun altından gelen kablo kırılma yapıyor. bende de aynı sorun vardı çözüldü..

baktım oraya sağlam orasıda

Kısa Farları Yaktınız'mı ? Kısa Farları Yakıp'ta Parkları Açmayı Deneyin.

:) işte onu yakmamamıştım dün akşam düğmeyi basılı unutmuşum farları yakınca oda yandı :)

Peki sağ tarafı nsıl yaparım orada duy felan yok orası kapalı bide kırsam o içindeki parçayı sonra duy llambasını felan alsam bağlantısını yapsam bi problem olur mu ?

Peki sağ tarafı nsıl yaparım orada duy felan yok orası kapalı bide kırsam o içindeki parçayı sonra duy llambasını felan alsam bağlantısını yapsam bi problem olur mu ?

Kırarsanız içerde kalır matkapla delmek lazım ama delerken bastırırsanız birden delip camı kırabilirsiniz dikkatli olun.Oraya uygun bi duy ve 21 watt ampul işinizi görecektir paralel kablo çekersiniz hallolur.Ama sürekli yakmanızı tavsiye etmiyorum önünüzdekinin yaktığını düşünerekten çünkü fazlasıyla göz alıyor 2009da bende 19uma yapmıştım ama sadece foto çekerken vs açardım :)

Kırarsanız içerde kalır matkapla delmek lazım ama delerken bastırırsanız birden delip camı kırabilirsiniz dikkatli olun.Oraya uygun bi duy ve 21 watt ampul işinizi görecektir paralel kablo çekersiniz hallolur.Ama sürekli yakmanızı tavsiye etmiyorum önünüzdekinin yaktığını düşünerekten çünkü fazlasıyla göz alıyor 2009da bende 19uma yapmıştım ama sadece foto çekerken vs açardım :)

yok zaten her zaman yakmayacam arada işte hava atmak olur tabi polisler yakamı bırakırsa :)

Geri