- Konuyu Başlatan
yorumunuz için teşekkürler ama fiat grubunu hiç düşünmüyorum egea vs belki olabilirdi ama malesef bütçem kısıtlı2014-2015 Dizel Linea alın düşük km değişensiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yorumunuz için teşekkürler ama fiat grubunu hiç düşünmüyorum egea vs belki olabilirdi ama malesef bütçem kısıtlı2014-2015 Dizel Linea alın düşük km değişensiz.
sanırım siz de fluence sahibisiniz değil mi ?honda tabiki az agrıza veren bi araç lakin siz sıfır deyil 2004 model yani 15 yaşında bi hondadan bahsediyosunuz illaki yaşlanmiş ve yıpranmış oluyo parçaları ve aksamları onu da unutmayın gençle yaşlı bir olmaz
bi diğer konu da ikisini test edebilmek için ikinci el almak için bulacagınız araca sahibiyle birlikte gerekirse yakıtını da karşılarım diye biraz turlayın sonuçta kuş havada balık tavada belli olur almak istediğiniz ne olursa olsun evvela sizin direksiyona geçipte sürmeniz lazım sanırım coğu satıcı da anlayışla karsılar beraber turlamanıza hakkınızda hayırlısı olsun ama kimseye bakmayın neyi için atarsa onu alın ...
kaç senedir binicisiniz konfor aracın gidişi yakıtı nasıldın bana binen biri olarak söyler misiniz son yorumunuzdan sonra muhtemelen fluence alacağım çünkü dediğiniz gibi honda eski bir araç isterse dünyanın en sağlam arabası olsun o zamanki teknoloji ve parçalar ile üretilmiş bir araçevet 2012 90 lık manuel fluencem var yag bakımından hariç daha arıza veren aksamı olmadı şükür
araç dizel sanırım değil mi ? başlarda dizel motor çok sesli çalışır vs denmişti siz bununla ilgili problem yaşıyor musunuz ve konfor sizce nasıl araç da genişlik bagaj problemi sıfır zatenhoca dediğim gibi ben şunu al demeyim sana ama mantıklı olanı genç olandır.ikisini de sürmeden denemeden alma bende dizel megan2 den fluence geçtim renolar da saglam araçtır tabi sürmesini bilene 2 yıldır kullanıyorum 150 binde aldım 200 bin oldu hiç sorun cıkarmadı birde renault tercih sebeblerinden biri bu araçların türkiyede üretim yerleri oldugu için yedek parca ve servis sıkıntısı cekmemektir gücünün yetmediği parcan bile olsa zebil gibi cıkması var zevke kedere aldığım aksamlardan biliyorum
yalnız 2 senede 50 bin km yapmanız gayet iyi bence ben 6 ayda 9 bin km yol yapmışım clio ile hehedizel evet abrtı bi sesi yok zaten eski dizeller gibi deyil sonuçta konfor olarak da gayet iyi bana göre ama göreceli şeyler benim beklentilerimi karşılıyo dizel aracın önemini rampalarda anlarsınız atmosferik araçla turbolu araç farkını varsın azda sesi olsun bastinmı gitsinde
aynı fikirdeyim siz de kayseridesiniz galiba ben de kayserideyim hehe fluence modifiye etsek çok uğraştırır mı acaba beni tek korkutan şey tipinet olarak şuan 44 bin oldu ama zaten binmeyeceksek niye araba alıyoruz degil mi ama