Arka susturucu sicakligi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolga37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tolga37

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar bugun 200 km civari km yaptim ve bagajdaki esyalari bosaltirken farkettim esyalarin bagajin egzos ustunde kalanlari baya baya isinmisti
Bu normalmi acaba cunku o bolgeye halifleksi kaldirip elimi surdum epeyce bir sicaklik var.

Egzos epey ısınan bir parça. Arkadaşımda 207 rc vardı. Gidip milltek marka bir egzos aldı. Bilen bilir bu markada da egzosun en ucunda milltek yazar. Yol yaptıktan sonra egzoza bakınca yazı okunuyordu kolayca. Ama bir süre bekleyip baktığunda egzozun kısaldığını görüyorduk ve yazının üstünü tampon kapatıyordu :) ekstradan birkaç gösterge taktı sonra. Egzoz ilk çıkış sıcaklığını 600 derece görüyordu genelde.

Egzos epey ısınan bir parça. Arkadaşımda 207 rc vardı. Gidip milltek marka bir egzos aldı. Bilen bilir bu markada da egzosun en ucunda milltek yazar. Yol yaptıktan sonra egzoza bakınca yazı okunuyordu kolayca. Ama bir süre bekleyip baktığunda egzozun kısaldığını görüyorduk ve yazının üstünü tampon kapatıyordu :) ekstradan birkaç gösterge taktı sonra. Egzoz ilk çıkış sıcaklığını 600 derece görüyordu genelde.
Yani normal diyosunuz

Genede aracın altına girip bi bakın, belki ısıyı dağıtan alüminyum parça zamanla çürüyüp düşmüştür. O olursa daha faydalı olabilir ısınmanın dağıtılması için

Geri