Arka silecek..

Çok aramışmı eski sahibi o sileceği:berbatservisten bulabilirsin ama bence aksesuarcı türü arkadaşlara danış %90 orjinaline yakın bir şey takarlar sende %80 kazık yemekten kurtulursun:aytuğ

Çok aramışmı eski sahibi o sileceği:berbatservisten bulabilirsin ama bence aksesuarcı türü arkadaşlara danış %90 orjinaline yakın bir şey takarlar sende %80 kazık yemekten kurtulursun:aytuğ

araştırcam uygun orjinal bişey takacam eski sahibi mütahit daire karşılığında almış zaten 37 binde arabam :))

bu silecek megane 1 hb silecegi sanırım ben cliı 3 sileceginide göz önünde bulundurun derim modern ve şık duruyor uygulayanlar oldu :)

Çıkma parçacılara bakmak lazım, yedek parçacılarada bakmak lazım clio 3 sileceğide coupe'de güzel görünüyordu..:eyv

Ben clio3 sileceği taktım, başkent sanayi de Saypar Oto dan temin edebilirsin.

HTC One X ile TT2 den...

arkadaşlar aracımın eski sahibi arka sileceği değiştirmiş bu şekilde aldım..orjinal coupe sileceğini nereden kaça bulabilirim

Abi toplan toplan şu manzaraya bak...

Ufff çok kötü duruyormuş be :)

Yukarıdaki resme bakınca bu görüntünün yorumu için en ilginç görüntü oluşuyor....

Arkadaş komple arıyor sanırım

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

arkadaşlar aracımın eski sahibi arka sileceği değiştirmiş bu şekilde aldım..orjinal coupe sileceğini nereden kaça bulabilirim

Abi toplan toplan şu manzaraya bak...

Ufff çok kötü duruyormuş be :)

Yukarıdaki resme bakınca bu görüntünün yorumu için en ilginç görüntü oluşuyor....

konuyu açmamdaki amaç aracmla dalga geçlmesi değil bende biliyom kötü durduğnu değştrcm zaten konuda yardmcı olan arkadaşlar oldu sağolsun

Geri