arka lambaların buğu yapması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasan33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hasan33

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
iyi günler arkadaşlar benim fluence'de bagaj kapağının üzerindeki geri vites lambaları özellikle yağmurda içinde buğu oluyor.Araçta herhangibir darbe yok.Arabanın garantisi bitti.Acaba servise götürsem hallederlermi yada ben herhangibişey yapabilirmiyim.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.

Stoplarını sökebilirsen içine saç krutma makinası ile hava tut 5 10 dakika dostum muhtemelen gider ama bu sorun bi yerden hava alıyor ise yapar muhtemelen ufak bir çatlak söz konusu stoplarını iyice incele çatlak görünmeyen bir yerde ise üzereni bir kaç damla japon damlat görünen bir erde ise a o şekilde kullanacaksın yada değiştireceksin.

dediklerinizde haklısınız ancak ikisinde birden olunca düşündürüyor beni inceledim ancak çatlak vs. yok.böyle kullanmaya devam edersem ileride kararacak.Yolda görmüşsünüzdür böyle araçlar şahsen bana yıpranmış görüntüsü veriyor.Kronik bir hata olabilirmi varmı başına gelenler?

Bir an once bir cozum yolu bulmalisiniz cunku o kararan goruntu gercekten cok berbat gozukuyor en buyuk ihtimal bir yerde aciklik vardir orayi tespit etmeniz gerekiyor.

Son düzenleme:
Bu gibi sorunlar on farlar da cok oluyor icten buhu ya eminmisiniz stopunuzun dis kismi yipranmis olabilir mi isterseniz bu bir arkadasinizin basina gelmisti sorun icten degil distan oldugu tespit edildi ve ince bir pasta ile temizlemisti forumda ararsaniz bulursulunuzz yada google da arayin far temizleme diye muhlaka biseyler cikar bide bunu deneyin bakalim

defalarca dikkatlice baktım sildim kuruladım stopların dışında herhangibir şey yok.Birde diyarbakırda yaşıyorum sanayide işten anlayan yok.Şimdiye kadar bir çok ustaya gittim içime sinen birini bulamadım.Birde dikkatimi çeken şey yıkayınca Buğu yapmıyor sadece yağmur yağdığında Buğu oluyor

o haldebu sprun mutlaka çatlaktan kaynaklanıyor olabilir benim de aracımın ön farın da bu sıkıntı vardı aradık taradık hiç bir sonuç bulamadık çatlak vs yok

daha snra tamponu söktüğüm bi gün farı da sökmek geldi aklıma söktüm ni tekim farın tamponayapısan kısmın da yanı farın plastığınde değıl farın alt kısmında ınce uzun bır çatlak tespit ettim hemen farın ıcıı yıkadım kuruladım ve gözükmediği için silikon çektim bir daha da bu skıntıyı yaşamadım

Geri