Arkadaşlar hayırlı akşamlar herkese , arka sürgülü kapılarda ışık yoktu birde benim kapı açma kolları delikli olan tipten malesef yukarıda değil
Ne yapsam ne etsem diye düşündüm çünkü kapı sürgülü olduğundan direk kapı açma koluna led yapmam mümkün değildi bende çare olarak emniyet kemerinin olduğu direkten kapı koluna yansıyacak şekilde led monte ettim .
Ledi kablo kanalına monte ettim , kanalı folyo kapladım . Oturanların gözüne yansımıyor sadece kapıya yansıyor , elektriği arka tavan lambasına direk kontaktan giden elektrikten aldım .
Böylece kontak açık olduğu sürece ledler yanıyor , marş sırasında sönüyor araç çalışınca tekrardan yanıyor . Birde aktif edip kapatabilceğim buton koydum tavan döşemesinin bir köşesine . böylece arkada uyumak isteyen birisi olası rahatsızlıkda araç çalışsa dahi iptal edebiliyor .
Sistemin maliyeti yine yok elimdeki malzemeleri kullandım
Önce bitmiş halinin videosunu vereyim
Bu arada videodaki çalan şarkı dalgınlığıma gelmiş kusuruma bakmayın tartışmaya mahal vermek istemem bu konuda

Ledi kablo kanalına monte ettim , kanalı folyo kapladım . Oturanların gözüne yansımıyor sadece kapıya yansıyor , elektriği arka tavan lambasına direk kontaktan giden elektrikten aldım .
Böylece kontak açık olduğu sürece ledler yanıyor , marş sırasında sönüyor araç çalışınca tekrardan yanıyor . Birde aktif edip kapatabilceğim buton koydum tavan döşemesinin bir köşesine . böylece arkada uyumak isteyen birisi olası rahatsızlıkda araç çalışsa dahi iptal edebiliyor .
Sistemin maliyeti yine yok elimdeki malzemeleri kullandım

Önce bitmiş halinin videosunu vereyim