Arka iç stop lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tetik52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tetik52

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamün aleyküm herkeze
ARKA İÇ YANİ ARABANIN ARKASINDAKİ ÜÇÜNCÜ STOP LAMBASI ELLEYİNCE SAĞA SOLA OYNATINCA SALLANIYOR SİZDEDE ÖYLEMİ ARKADAŞLAR ?

Selamün aleyküm herkeze
ARKA İÇ YANİ ARABANIN ARKASINDAKİ ÜÇÜNCÜ STOP LAMBASI ELLEYİNCE SAĞA SOLA OYNATINCA SALLANIYOR SİZDEDE ÖYLEMİ ARKADAŞLAR ?

Unutmazsam bugün bakarım ama sabit diye hatirliyorum.

iMessage: tanseler@me.com
Twitter: @tanseler
instagram: @er.tansel

“Hızlı yanıt alabilmek için alıntı yaparak cevaplayınız”

Rica ediyorum benimkinde sabit fakst sağa sola oynatınca oynama yapıyor ama yerinden çıkmıyor

Bakabildinizmi acaba

Klipsle tutturuluyor yandan. Büyük ihtimalle klipsten çıkmıştır. Arka fardaki 2 vidayı söküp, yan tarafı kontrol edebilirsin.

Selamün aleyküm herkeze

Bagaj içinde stop lambanın birleştiği yerde 2 adet vida var onlar gevşemiştir. Bagajı içine bakın bir fener yardımı ile göreceksiniz

O vidalar yok bende işte cam filmi takarken çıkarttılsr sanırım

O vidalar yok bende işte cam filmi takarken çıkarttılsr sanırım

O vidalar olmazsa sallanır... Ben daha önce sökmüştüm oradan biliyorum. O zaman sizde o somunlar yoksa hırdavatçıdan alın takın basit bir iş...

Nasıl bir parça bilmiyorımki alayım

Nasıl bir parça bilmiyorımki alayım

Bağaj bölümünden yani içinden eline bir fener al stop lambasının kaputla birleştiği yere baktığında görünmesi lazım eğer yoksa zaten onu tutan 2 somun klips bende yoktu sende yoktur büyük bir ihtimalle stop lambasını yuvadan çıkar hırdavat malzemesi satan yere yuvaya göre somun veya vida al...

Geri