Arka camımız değişti..

güneş yanıgı güray.. sıcaktan o hale geliyo malesef. bız mı yanlıs bısey yaptık acaba dıyoduk ama butun cabriolarda varmıs bu sıkıntı.. yanıp kararıyo ve çatlıyo bi süre sonra..kaskodan degıstırdık..

Hmm iyi o zaman :)
Yanlız bu kasadaki şu arka sisler çok hoşuma gidiyor, birde onlara bu yanıp sönen ampullerden mi artık her neyse onlardan takıldığında gerçekten çok güzel oluyor :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hayırlı olsun bakalım :eyv

Hayırlı olsun

Hayırlı uğurlu olsun:eyv

Hmm iyi o zaman :)
Yanlız bu kasadaki şu arka sisler çok hoşuma gidiyor, birde onlara bu yanıp sönen ampullerden mi artık her neyse onlardan takıldığında gerçekten çok güzel oluyor :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

aynen bende sevıyorum onu da acınca arkadakıler sövüyo direk , çok nadir acıyorum .. :)

hayırlı uğurlu olsun güzel olmuş :)

Hayırlısı olsun, güle güle bin

kaskonun arka camı değiştiğini hiç düşünmeyip 300 tl para verdim 3 hafta önce

cam dediğiniz malzeme mika.. brandacılar kullanıyor mekanları kapatırken falan. pahalı bişi değil . Brandacılarda max 50-100 tl ye değiştirebilirsiniz aklınızda bulunsun. ayrıca istediğiniz gerginliktede yaparlar cam gibi olur kimsede anlamaz.. Bilginize :)

cam dediğiniz malzeme mika.. brandacılar kullanıyor mekanları kapatırken falan. pahalı bişi değil . Brandacılarda max 50-100 tl ye değiştirebilirsiniz aklınızda bulunsun. ayrıca istediğiniz gerginliktede yaparlar cam gibi olur kimsede anlamaz.. Bilginize :)
50-100 degıl 300 lıra fıyat cektıler..orjınalınde etrafında fermuarla gecıyo yerıne bu , ama o brandacılarda fermuarı ıptal edıp dırek oraya dıkısle gecırıyolar , dış brandanın da orjınallıgı bozuluyo .. kasko kabul edınce servıste yaptırdık bızde :) servıs 900lıra gıbı bı fıyat cektı bıde buna.. tesekkurler yıne de :)

Geri