Arka cam su fiskiyesi :soru

kendimi tanıtalı 1,5 sene oldu ama yinede senini için tanıtıyım :) ismim olcay tokattan katılıyorum 26 yaşındayım bekarım :) trafo merkezinde işletme teknisyeni olarak çalışmaktayım 4,5 senedir. aracım 2012 model megane 3 prilivege 1,6 ;)

Tanıtım güzel olmuş arkadaşım. Kusura bakma unutmuşum seni

GT-I9100 cihazımdan gönderildi

hiç önemli değil ;)

Tanıtım güzel olmuş arkadaşım. Kusura bakma unutmuşum seni

GT-I9100 cihazımdan gönderildi

olur da fArkli bir arac kullanmam gerekirse ve clio'daki gibi calismazsa bu tur silecek kolunu da ogrenmis oldum:)

meg 3 için silecek kolunu çekince ön cama, itince arka cama su fışkırtıyor, susuz silmesi için de kolun ucundaki kısmı kendinize döndürüp bırakın kapatmak için de aynı şekil

bende clioyu aldığımda buna uzun yıllar beinerim diyordum ama işte fırsatın nezman karşına çıkacağı belli olmuyyor , inşallah allah gönlüne göre versin .. :eyv

olur da fArkli bir arac kullanmam gerekirse ve clio'daki gibi calismazsa bu tur silecek kolunu da ogrenmis oldum:)

Öne doğru ittireceksin kolu...Kendine çekince önler fışkırtıyor kendine doğru çekersen arka fıskiye çalışıyor...

Merhaba arkadaşlar hayırlısıyla bende 3 ay önce bir Megane 3 2011 HB 15.dci 110 edc dynamique aldım aracımın arka su fıskiyesi için yazmış olduğunuz gibi silecek kolunu ileri ittiğim de yine ön camlara su atıyor yani kolu öne de çeksem arkaya da itsem ön camlara su atıyor bunun sebebi ne olabilir konu biraz eski ama sanırım cevap verecek birileri çıkar tekrar dan konu açmayı bulamadım bu arada ben o yüzden buraya yazıyorumıslık şimdiden teşekkürler herkese.

Merhaba arkadaşlar hayırlısıyla bende 3 ay önce bir Megane 3 2011 HB 15.dci 110 edc dynamique aldım aracımın arka su fıskiyesi için yazmış olduğunuz gibi silecek kolunu ileri ittiğim de yine ön camlara su atıyor yani kolu öne de çeksem arkaya da itsem ön camlara su atıyor bunun sebebi ne olabilir konu biraz eski ama sanırım cevap verecek birileri çıkar tekrar dan konu açmayı bulamadım bu arada ben o yüzden buraya yazıyorumıslık şimdiden teşekkürler herkese.

Fişkiye motorunun kabloları ters bağlanmış büyük ihtimal. (+- yanlış) Onu kontrol ettirmemiz lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
teşekkür ederim akşam bi karıştırıp bakıyım ben buna gündüz farlarını çaldıkları gibi düzenek olup da fiskiye motorunda yeri olmama durumu yoktur inşallah

Geri