Arka Cam Buz Çözücü Çalışmıyor ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zalim24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bizimkide calismiyor bi care lazim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

S.a Arkadaşlar aracımın arka cam buz çözücüsü çalışmıyor sigortyı felan da kontrol ettim ama nafile sizce neden olabilir.. Yardımlarınızı bekliyorum kış günü çok lazım oluyor...

selamun aleykum kardeşim arac hb modeliyse ve hiç elektrik gelmiyorsa kablo kıvrılma yerinden kopuyor orayı acıp lehimlemen gerekli.

selamun aleykum kardeşim arac hb modeliyse ve hiç elektrik gelmiyorsa kablo kıvrılma yerinden kopuyor orayı acıp lehimlemen gerekli.
yok aracım hb değil sedan şimdilik havalr da ii gidiyor bakalım şimdilik erteledim.

yok aracım hb değil sedan şimdilik havalr da ii gidiyor bakalım şimdilik erteledim.

bende de var o sıkıntı benim kablolar kısa devre görüküyor hep sigorta atıyor. bende şimdilik erteledim bakalım.

S.a Arkadaşlar aracımın arka cam buz çözücüsü çalışmıyor sigortyı felan da kontrol ettim ama nafile sizce neden olabilir.. Yardımlarınızı bekliyorum kış günü çok lazım oluyor...
oksitlenme yapmıs olabılır asiton veya saf alkol ıle sılmenız işe yaraya bilir ..

Würht 'te Aradiğin üründen mevcut lehim gibi gümüş gri rengi var .. Oje gibi kutusu ve fircasi ile uygulayosun cabuk dondurucu ilede donduruyosun ...Elektrikçilerde Bulabilirsin.. :eyv :eyv

cam filmleri bilinçsiz bir şekilde söküldüğü zamanda böyle olabilir diye duymuştum..her araçta meydana gelebilir takipteyim bende konuyu..

merak ettiğim konu şu bnm arabada cam filmi yok elektriği fırsat bulup da hala ölçemedim geliyor mu gelmiyor mu bi ara çalıştı sonra havalar sıcak olunca gerek duymadım o çizgilere dikkatlice baktım kopma durumu yok olması da çok zor anca tornvida ile kazırsan kopar kırılır hala anlam veremedim gerçi ama bakalım artık işleri azalıtm da baktırım neyden yapıyor diye

bursa beşyolda tamiri var. cam değişimine gerek yok .bendede aynı sorun var bende yaptıracam.

Konuyu hortlatayım benim de hb aracım var 2 yada 3 sıra çalışmıyor.kış geliyor malum bir çözüm bulmam gerek.nelere bakmam gerekiyor?

Geri