9 Şub 2022 #1 gaziahmet Kayıtlı Üye 27-Gaziantep Katılım 11 Nis 2019 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Arkadaşlar hava yastığı arıza ışığı bazen yanıyor biraz sonra tekrar sönüyor.Veya stop edip yeniden çalıştırınca yanmıyor,neden olabilir.
Arkadaşlar hava yastığı arıza ışığı bazen yanıyor biraz sonra tekrar sönüyor.Veya stop edip yeniden çalıştırınca yanmıyor,neden olabilir.
10 Şub 2022 #2 nurettin_kapln Kayıtlı Üye 60-Tokat Katılım 26 Tem 2020 Mesajlar 407 Tepkime puanı 1 Puanları 18 Yaş 26 soketini kontrol edin hocam genelde gevşeyip temassızlık yapıyor gaziahmet' Alıntı: Arkadaşlar hava yastığı arıza ışığı bazen yanıyor biraz sonra tekrar sönüyor.Veya stop edip yeniden çalıştırınca yanmıyor,neden olabilir. Genişletmek için tıkla ...
soketini kontrol edin hocam genelde gevşeyip temassızlık yapıyor gaziahmet' Alıntı: Arkadaşlar hava yastığı arıza ışığı bazen yanıyor biraz sonra tekrar sönüyor.Veya stop edip yeniden çalıştırınca yanmıyor,neden olabilir. Genişletmek için tıkla ...
10 Şub 2022 #3 coskun34 Coşkun, Süper Moderator Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Eki 2016 Mesajlar 4,318 Tepkime puanı 3 Puanları 38 Koltuk altı soketlerde temassızlık olduğunda yanıyor genelde soketi çıkartıp takın düzelmesi lazım
11 Şub 2022 Konuyu Başlatan #4 gaziahmet Kayıtlı Üye 27-Gaziantep Katılım 11 Nis 2019 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 Puanları 1 coskun34' Alıntı: Koltuk altı soketlerde temassızlık olduğunda yanıyor genelde soketi çıkartıp takın düzelmesi lazım Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim bende öyle yaptım şu an 2 gündür sorun yok
coskun34' Alıntı: Koltuk altı soketlerde temassızlık olduğunda yanıyor genelde soketi çıkartıp takın düzelmesi lazım Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim bende öyle yaptım şu an 2 gündür sorun yok
11 Şub 2022 Konuyu Başlatan #5 gaziahmet Kayıtlı Üye 27-Gaziantep Katılım 11 Nis 2019 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Çok teşekkürler herkese soketleri elden geçirdim şu an sorun yok gibi