ardadrmz & roadfox drag kapışması videosu

Beklenen Sonuç Çıkmış Ortaya Ben Demiştim Kerem Abi o Arabaya Okuttu - Üfletti Diye İnanmamıştınız hihi

Kerem Abi 2 Boy Avans Varmısın :aytuğ

Kim kime verecek canım o 2 boyu:aytuğ

iyi olan kazandı. [MENTION=11930]ardadrmz[/MENTION] : çok iddialıydın, ben de çevreden gizli gizli turbo mu taktırdı springe diye sanmıştım:)
reno 12 disbirutörü olunca biraz daha iyi kalkıyor ama benzini su gibi içiyor.

İşte İman Power hihi

2 Boy Az'mı Geldi Abi, Birde Video'da Gaza Neden Basmıyorsunuz Kameranın Önünden Geçer İkene Hızınız Max 40 - 50 Kurmaca Video'mu Yoksam Bu hehe

Canım kardeşim senin yanından az bi sert geçsem civatalarını rusyadan toplarlar senmi bana 2 boy verecenhehehıza gelince 100 mt'nin bittiği yer benim sellektör yaptığım yer benim oğlanı 300 mtye atınca böyle bir görüntü ortaya çıkıyor finish orası değil yani durma noktamız:aytuğ

İşte İman Power hihi

2 Boy Az'mı Geldi Abi, Birde Video'da Gaza Neden Basmıyorsunuz Kameranın Önünden Geçer İkene Hızınız Max 40 - 50 Kurmaca Video'mu Yoksam Bu hehe

çok hızlılardı, her yer toz bulutu idi. ben de yavaş çekimde izledim, analiz ettim, ve roadfoxun finishe daha önce ulaştığını gördüm:D

Dediydim Ben Hani Kerem Abiye Bulaşılmaz Diye Saygılar Kerem abi

Arda Daha Roll Yada Drag İsteme Bence Kerem Abiden :)

kerem abi bide biz kalkalım eşitlik olsun :) benim araba okunmadı ama qw

kerem abi bide biz kalkalım eşitlik olsun :) benim araba okunmadı ama qw

Nerede kaldı o zaman 11 kardeşliği değerli dostum:eyv biz ancak tampon tampona gideriz milimetrik ne bana ne sana dosta düşmana inat:aytuğ

Geri