Aranızda yeniyim ..

12.000 verip twingo almak mantıklı değil bence. o paraya farklı araçlar bulunabilir diye düşünüyorum.

Eski twingocu olarak böyle düşünmene şaşırdım Ömer, Doğukan 12 bin liraya ne alayım demiyor, Twingo almaya karar verdim 12 binliraya kadar verebilirim diyor, arada çizgi var :eyv

Bana da kalsa 12 bin tl vermem twingoya ama alan alıyor :eyv

twingoya verilecek maksimum para 10.000tl olmalı bence. bunun üstü modifiyesiz bir twingo için çok fazla. ben bile 11750ye zor satmıştım o haliyle. şuan satmak isteseydim 13-14 veren rahat çıkardı anlaşılan.

12 verdikten sonra 99-2000-2001 clio kovalardım şahsen

Son düzenleme:
Sonuçta bu piyasayı yapanda tfc oldu değil mi?
Arz talep meselesine dönüştürdüler. utanmadan 18.000 liraya kadar para isteyenler oldu hem de faz1 araçlara..
Piyasada parasını haketmeyen çok fazla marka ve model var, ama hastası hala varsa yapacak bir şey yok. Bu fiyatları Kuş serisi araçlara isteyenler varoldukça düzen değişmez :eyv

halen 18 isteyenler var yusuf :D üstelik araç macundan geçilmiyor

aramıza hoşgeldin kardeşim.öncelikle şunu belirtiyim.twingo yu bilmeyen dışardan baktığında küçücük sıkış pıkış bi araba zannediyo ve benim arabama ilk binen herkesin ilk tepkisi bu : ammada genişmiş içi :D gerçekten böyle piyasadaki çoğu araçtan geniş içi.bana sorarsan şahine doğana brodweye para verceğine twi 10 numara araba.alcağın arabadada şase direk podye tavan buralarda işlem olmasın motor iyi oldumu bu modelde arabanın kmsine fazla takılma.yani bi çamurluk tu bi kapıydı arabanın şasesine zarar vermemişse bence önemli değil.bide bu koltuk kolları olsun kalorifer düğmeleri olsun okadar büyük maliyetlere gerek yok.git bi aygaz düğmesi uydur eskisinden sağlam oluyo ben öyle yaptım.koltuk kollarınıda teflon malzemeden yaptım demiri kırılır kol kırılmaz o derece.
kısacası bul bi twi al keyfini sür...

12.000 verip twingo almak mantıklı değil bence. o paraya farklı araçlar bulunabilir diye düşünüyorum.
hangi araçlar mesela ?

yalnız konuya bir açıklık getireyim .. çok araba var ona göre twingo derken yanında ben mercedes 190e lerede baktım 1.8 yad 2.0 çok yormaz ama benim yaşıma göre bir araç değil bu arabayla başlarım sonra gerekirse bir mercedes sahibide olurum .. 2 araba baktım hep twingo ve mercedes .. twingo bana kolay kolay masraf çıkarmayacak bir araç .. mercedes bahsettiğim fiyatlar 86-92 arası yani bir fara 50 değil 250 vereceğim arabalar .. hazır az yakanı biraz düzenleme yapınca çok tatlı görüneni üstelik lpg ye bile ihtiyaç olmayacak bir araç varken neden gidip daha şimdiden kendimi yorup sanayiyle kardeş olayım .. birde 12 binliraya var dediğini clio yada benzeri arabalar 14-15 oldu bilmiyorum ne kadar piyasa araştırıyorsunuz yaklaşık 6 aydır internet olsun araba pazarları olsun geziyorum .. 22 yaşında arabalara ( benimle yaşıt ) 18 milyar istiyorlar .. benzin fiyatı artınca millet baktıki burada ufak bir araba var az yakıyor görüntüde güzel içide geniş başladır twingoya yavaş yavaş .. 10 binlik araba oldu size 12 bin .. 16 binliraya twingo var .. yapacak birşey yok fiyatların düşmesini beklersem çok uzun süre beklemem gerekir haalada hem parayı bekliyorum hemde araştırıyorum .. sürekli artıyor ..

twingoya verilecek maksimum para 10.000tl olmalı bence. bunun üstü modifiyesiz bir twingo için çok fazla. ben bile 11750ye zor satmıştım o haliyle. şuan satmak isteseydim 13-14 veren rahat çıkardı anlaşılan.

12 verdikten sonra 99-2000-2001 clio kovalardım şahsen
vallahi bakıyorum fiyat aralığı 10000-12000 yazıyorum yakıt benzin - benzin & lpg diyorum çıkan clio sayısı 33 .. birde mesela diyeceksiniz ki alacaksan alize al full ü yada işte rxt al düşücek sayı 5- 6 ya :) sizde ne yapmalıyım ?

vallahi bakıyorum fiyat aralığı 10000-12000 yazıyorum yakıt benzin - benzin & lpg diyorum çıkan clio sayısı 33 .. birde mesela diyeceksiniz ki alacaksan alize al full ü yada işte rxt al düşücek sayı 5- 6 ya :) sizde ne yapmalıyım ?

Gönlündeki araç neyse onu al :eyv

- Aramıza hoşgeldin. :)

Geri