- Konuyu Başlatan
Verilen şikayet dilekçesi, Cumhuriyet Savcısının havalesi ile ilgili kolluk birimine gidecektir. Dilekçede, ismin geçerse, ilgili adli kolluk birimi senin ifadeni alacaktır. 18 yaş altı olduğun için bu ifade alma işlemi çocuk şube müdürlüğü tarafından yapılacaktır. Bu seni üzmesin. Çünkü Şikayet dilekçelerin de kimin adı yazarsa onun ifadesi uygun bulunması durumunda Cumhuriyet Savcısı talimatıyla alınır. Sen kendinden eminsen rahat ol. Facebook Türkiyeden istenecek olan Log kayıtları sorunu çözecektir. Sadece bu süreç biraz uzun olacaktır.
Abi konu böyle çok yoruyor ki yok adam dıyo o paranın senden 2 3 katını alıcam babandan alıcam sen görükceksin gibi kelimelerde kullanıyorlar ve tehditde giriyor işin işine yok ben bundan once benım hesabımı alan cocugun evıne gıttım onu tokatladım sızede gelıcem konusucaz vurucam gıbı kelımelerde gecıyo telefon kayıtlarında ve bu konu benı oyle cok yoruyor kı dedım sonunda dırek ver mahkemeye bıktım dedım suçlu olmadığım halde suçlu durumuna düşüyorum