Aramızda Avukat olan bir Büyüğüm varmıdır bi konu hakkında yardımını istiyicektim

Verilen şikayet dilekçesi, Cumhuriyet Savcısının havalesi ile ilgili kolluk birimine gidecektir. Dilekçede, ismin geçerse, ilgili adli kolluk birimi senin ifadeni alacaktır. 18 yaş altı olduğun için bu ifade alma işlemi çocuk şube müdürlüğü tarafından yapılacaktır. Bu seni üzmesin. Çünkü Şikayet dilekçelerin de kimin adı yazarsa onun ifadesi uygun bulunması durumunda Cumhuriyet Savcısı talimatıyla alınır. Sen kendinden eminsen rahat ol. Facebook Türkiyeden istenecek olan Log kayıtları sorunu çözecektir. Sadece bu süreç biraz uzun olacaktır.

Abi konu böyle çok yoruyor ki yok adam dıyo o paranın senden 2 3 katını alıcam babandan alıcam sen görükceksin gibi kelimelerde kullanıyorlar ve tehditde giriyor işin işine yok ben bundan once benım hesabımı alan cocugun evıne gıttım onu tokatladım sızede gelıcem konusucaz vurucam gıbı kelımelerde gecıyo telefon kayıtlarında ve bu konu benı oyle cok yoruyor kı dedım sonunda dırek ver mahkemeye bıktım dedım suçlu olmadığım halde suçlu durumuna düşüyorum

Olayın içinde tehdit varsa babanla birlikte en yakın Polis Merkezi Amirliğine giderek müracaatta bulunabilirsin. Bu müracaatı 7 gün 24 saat istediğin zaman yapabilirsin

Yarın ben boş vaktimde olmadı gidip konuşiyim abi çünkü olayda haksız yere suçlanıcam ve adam beni tehditde ediyo gelir babanın yanında ağzıın yüzünü kırarırım kımsenın haberı olmaz ve bır sey yapamazlar dıyo hatta bak yazısıda var r10'da

Bize izmit kocaeli yolları göründü yine annesinin babasının yanında burnunu içine çökertmez isem ben adam değilim.

Bu dangalağın velilerine nasıl ulaşabilirim bu konuda izmit yada bu sıpaya yakınlarda yaşayan arkadaşların yardımlarına ihtiyacım var.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. Sen üzerine gelebilecek suçlamayla ilgili hiç dert etme, Eğer gizli adminlik olayı dediğin süreç içinde kalktıysa zaten tüm bilgilere(msj içeriği de dahil) ulaşacaklardır. Biraz uzun bir süreç olabilir.
Yalnız şöyle bir şey var. Bu tip atarlanmalar genelde sonuçsuz olarak kalır. Yani hem mahkemeye gidecem deyip, hem dövecem seni diyemez, demez. Mahkemeye verecek kişi, seni tehtid ederek eline koz vermez.
Sen hiç vakit kaybetmeden, elindeki tehtid içeren belgelerle birlikte, tüm yaşananları anlatarak polise gidip kişiyi şikayet et. Bu sayede, eğer sana dava açılırsa, süreç hızlanacaktır ve ondan önce onu şikayet ederek, haklılığın hakim önünde artacaktır.
Tabi bir de "dangalak" kelimesi kullandığı için de hakaret davası açabilirsin diye tahmin ediyorum.

Tabi hiç böyle bir olay yaşamadım. Bunlar sadece tahmini, kişisel yorumlarım.

vala ısın zor gardasım

bence o adam hiç birşey yapamaz sadece seni korkutup ücretini geri almak istiyor benim fikrim budur adam senden alıyor sayfayı ne malum çalındı süsü veriyor boşver sen takma onu o kimki gelicek senin ananın babanın yanında dövücek öyleleri klavye delikanlıları işte sen merak etme konuşur konuşur susar adresini felan bilmiyorsa sıkıntıya gerek yok bilsede gelemez çünkü oradan kalkıp gelicek sizin mahallede seni dövcek adamı varya keserler :D :D

Yarın olsun artık bı polis karakolu gıdıp bı muracaat'ta bulunmak en ıyısı olucaktır

Havlayan köpek ısırmaz kerem :eyv

işlemlerinden ve kendinden eminsen sorun olmaz Keremcan...:eyv
Karakol veya savcılığa sorunu yansıtmadan önce, ıyı araştır, yasal durumu, haklı-doğru yönleri, adamın bağlantı ve rısklerını, vs... sonra savcılığa tehdit-cangüvenliği için müracaat yaparsın... bir avukatlada görüşürsen ıyı olur... enönce olaydan aileni haberder et... onlarda tedbir ve çözüm araştırır... İzmit Em.Md. Bilşim Suçları Şb. den de adam bulup olayın seyrını değerlendirin... kolay gele... geşmiş olsun... :eyv

Bence de önce olayı aile büyüklerinle değerlendir onların fikrini ve desteği al. Çevrende yada akrabaların içinde tanıdık polis-avukat varsa yasal işlem başlatmadan önce onlara danışıp yol göstermelerini isteyin Keremcim.

Geri