ARADIĞIM ARABAYI SONUNDA BULDUM VE ALDIM (-MEGANE III 1.5 dCi Dynamique 2010 İTHAL-)

Kardeşim hoşuna gittiyse sorun yok, 3-5 deme gönlünü ferah tut.Güle güle kazasız belasız kullan.:eyv

Hayırlı,uğurlu olsun Renault aldıysanız asla yolda kalmazsınız,hiçbir sorununuz olmaz.

Güle güle kullanın. Boyasız hasaraız alırsın 2 gün sonra gelir bili vurur .bence aracta agır hasar vb sorunlar yok ise bunlar kafaya takmaya bile değmez .

çok araştırdım en uygunu bu ayrıca bide boya var ama kaza sonucu değil bizzat kendi abim baktı çizik boyaları
Tramere düştümü satarken zorlanırsınız .
Ama yakışıklı araba kazasız belasız hayırlı olsun.

abicim hiç kafaya takmaya değmeyen meblağlar bunlar bence iyi almışssın güle güle kullan

Hayırlı uğurlu olsun aracın en önemlisi can sağlığı ve keyif almaktır malından eğer içine sindiyse gerisi teferruat :eyv

Araba fiyatlari el yakiyor.ikinci el kazasiz belasiz araç hilesiz araç bulmak çok zor.bence hasar kayitlari çok komik rakamlar. Aldiginiz arkadaş titiz belliki herşeyi serviste çözmüş.bence arabadan anlayan adam bu rakamlara takilmaz.aykut beyin arabada sahaneymis gerçi.ekstrasi çok satarken zorlanmis çok sasirdim.araba alirken satmayi dusunmemek lazim.bindiginiz kardir.allah kaza bela vermesin.güle güle uzun yillar kullanin.

hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin

Allah kaza bela vermesin güle güle kullan ithal candır. Bende 2010 dynamic ithal var çok memnunum bende 42.000 tl almıştım

2 el fiyatları uçtu gittti

Geri