ARADIĞIM ARABAYI SONUNDA BULDUM VE ALDIM (-MEGANE III 1.5 dCi Dynamique 2010 İTHAL-)

emcey_arif

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
size yaklaşık 1 ay önce (-Megane 3 almayi Düşünüyorum. Destek lütfen.-) başlığı altında sorular sormuştum bi çok kişide destek oldu. sonunda 1 hafta önce 1,5 dci Dynamique 2010 ithal fransız aldım. özelliklerini bilen bilir artı olarak panoramik açılır tavan , bı-xenon far, arka tamponda difüzör, bagaj kapagında rüzgarlık, alpıne kolon ve sony anfi var 75.000 km de tamamen servis bakımlıymış triger falan 60.000 km de değişmiş. kaza boya olarakta 3 parça boya var kapılarda ön ve arka tamponda bişiy yok hasar kaydı 1000,800,250 ve 200 tl olmak üzere 4 kaydı var. 43.500 tl ye aldım sizce nasıl uygunmudur... :soru

Böyle hasarlı ve boyalı bir aracı kusura bakmayın ama pahalıya almışsınız.

Böyle hasarlı ve boyalı bir aracı kusura bakmayın ama pahalıya almışsınız.

çok araştırdım en uygunu bu ayrıca bide boya var ama kaza sonucu değil bizzat kendi abim baktı çizik boyaları

çok araştırdım en uygunu bu ayrıca bide boya var ama kaza sonucu değil bizzat kendi abim baktı çizik boyaları
Belli zaten onemli birsey olmadigi. Basima geldigi icin soyluyorum. Benimde cizikten 5 parca boyam vardi. O araci cok zor sattim. Tramere dustugu icinbazilari kıllık yapiyor iste. Arabada problem yok ise gonlunuze gore binin

Belli zaten onemli birsey olmadigi. Basima geldigi icin soyluyorum. Benimde cizikten 5 parca boyam vardi. O araci cok zor sattim. Tramere dustugu icinbazilari kıllık yapiyor iste. Arabada problem yok ise gonlunuze gore binin

walla ben anlamam ama abim değişen yok dedi servisde de kayıtlarına baktırdık hasar kayıtlarıda ön arka tampon boyanması 800 tl imiş bide sokakta stop lambalarını kırmışlar 2 tanesi de 1000 tl miş 200 tl olanlarıda bilmiyorum walla

sırf ithal için aldıysanız bence bu kayıtlardan dolayı da yüksek fiyata almışsınız.gene de hayırlı olsun kazasız belasız :eyv

Allah kaza bela vermesin kardeşim. Güle güle kullan inşallah. Severek bindikten sonra 3-5 liranın lafı bile olmaz. Gönlünü ferah tut ve sağlıkla bin. Hayırlı olsun.

Allah kaza bela vermesin kardeşim. Güle güle kullan inşallah. Severek bindikten sonra 3-5 liranın lafı bile olmaz. Gönlünü ferah tut ve sağlıkla bin. Hayırlı olsun.

Aynen öyle :eyv hayırlı olsun

Hayırlı, uğurlu olsun, Allah kaza, bela ve arıza göstermesin.:eyv

hepiniz çok saolun sizlerinde arabaları varsa allah bela kaza vermesin....

Geri