F7R komple sandık motor inciği boncuğu üstünde 12.500 tl idi en son
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar belki komik gelecek ama ciddi olarak kafaya taktığım bir konu var. Bizim coupe'lerin üretimi durdu sonuçta. Ben şimdi aracıma modifiye yapacağım ama aklımda hep bir soru işareti var. km 200.000'e dayandı. Ben hevesimi alana kadar 250.000 olur. Yarın birgün bu arabayı kimse satın almaz. Neolcak peki? Binmek istesem motor bitecek bana yar olmaz. Satmak istesem yedek parça niyetine mi satacağım. Birdünya masraf yapıp ardından birde değerinin çok altına mı satacağım?
Motorlarımız 400.000 - 500.000 olunca sekman atmayla bilmem neyle adam olmaz diye düşünüyorum. Motorun tamamen yenisini-sıfırını temin edebilecek miyiz? Nasıl olacak bu işler Ben arabamı alıp bağrıma basmak istiyorum. Yarınbirgün motor beni üzmeye başlarsa parası neyse verip yenisiyle değiştirmek istiyorum. Ona göre modifiye yapacağım )hımm
2000 altı 90 hp coupelerin komple motor fiyatı / Şanzıman ecu elektrik bağlantıları zartu zurtu hariç
3.500 TL dir .
Alıp takacaksınız o kadar çok sıkıntı etmeyin .
Hiç olmadı üst motor swaplarsınız tabi masraflı olur .
yalnız araç 90 değil. f7r