Aracınızla Yaptığınız En Uzun Yol Neresiydi , Tecrübe Ve Tavsiyeleriniz:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre3444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracinizin bobinlerini kontrol ettirmenizde fayda var

Alım satım müdürlüğü yaparken, Türkiye'yi baştan aşağı on kez dolanmışımdır. Hiç uyumadan 2 gün araç kullandığım zamanlar olmuştur. Hangi maceramı yazayım bilmem ki. ıslık

mugla +ankara+samsun+trabzon+bayburt+sivas+amasya+ankara+mugla:3200km. Sanirim tır şoförü olmaliyim önceki hayatimda:) bu arada ben fethiyeden raif serkan.dun coupe alarak araniza katildim.herkese merhaba

En uzun yolculuk çift şoförle istanbul afyon sivas oldu 1580 km.
Tek olarak yaptıklarımın içinde en son olanlar istanbul - sivas doğanşar (1000 km) ve istanbul - bodrum - istanbul oldu.

Kartal gişelerden bodrum girişi 7 saat 50 dakika sürmüştü 1 saat kadar mola ile..

En keyifli yolculukta manisa izmir arasında dağa tırmanıp inerken oldu.. Virajlar çok iyiydi :)

birde İstanbul alanya gitmişliğim var 3-4 sene kadar önce. kaç km hatırlamıyorum 800 fln heralde

Merhaba ,

benim en uzun yolum Bursa - İzmir - Marmaris oldu 99 model alize twingo ile.

Yola çıkmadan twingo o yolları çıkmaz bayılır ayılır dediler ama sanıldığı kadar kötü bir yolculuk geçirmedim klima olmasaydı ne yapardım diyordum dönüşte klima bozuldu üfür üfür döndük :)

1- (İstanbul - Çorum -Samsun - Çorum - İstanbul) şeklindeki yolculuğumuzda toplamda 2000 km yol yaptım 1998 twingo ile, tek şöför olarak :eyv
2- (istanbul - İzmir - Marmaris - İzmir - İstanbul) 2.500 km yine tek şöför olarak. Symbol aracımla.
Uzun yolda verebileceğim tavsiyeler genelde klasik tavsiye olacaktır, trafik kurallarına mutlaka uyun özellikle hız limitlerine, ve en önemlisi dinlenerek gidin :eyv
Bunların yanında araçlarınızı her uzun yol öncesi mutlaka kontrol ettirin :eyv

en uzun yolculuğum İstanbul - Edirne / İstanbul - Sakarya.. Aracım : 2005 megane 2 HB gayet rahat yolculuklar yaptım aracımla.en sevdiğim yönü ise istediğim yerde mola vermem..

Edirne keşandan mersine çanakkale üzeri gittik iki arkadaş clio 1.2 yle 12 saatte vardık 1100 km gayet rahat vede yorulmadan vardık

Geri