Aracınızda Kullandığınız Antifriz Nelerdir.

-20 derecede mavi mi yeşil mi ne ondan var..

-27ye kadar benm araba da sağlam.Castrol'ün yeşili var..

Kangoo'da sarı var.Megane'da kırmızı vardı :D

​PO Yeşil Antifiriz 1 teneke almamız lazım hatta şuann :)
askeri araclarımıza da P.O kullanıyorduk yeşil :)

herzaman organik antifriz kullanıyorum düzenli aralıklarlada değiştiririm komple olarak

Benim R19 96'da turuncu total vardı. Ufak tefek azalıyor, bazen hortum patlıyor v.s. Artık mavi total kullanıyorum. Hem daha ucuz. Daha az ömürlü kırmızıdan ama zaten ekleme yapıyorum tazesiyle...

Yetkili Servis, Renault'un onayladığı...

s.a arkadaşlar megane 2 exception 2009 aracımın devirdaimi ile birlikte triger kayışları değiştikten yaklaşık bir ay kadar sonrasında motor suyunu eksilttiğini gördüm. yedek su deposunun normal değer aralığına kadar olacak şekilde bir litreye yakın antifiriz ekledim . her gün de kontrol ediyorum eksiltme varmı diye ancak su seviyesinde herhangi bir eksilme yok. havaların soğuk olmasından mı kaynaklıdır acaba devirdaimin değişiminden sonra bu şekilde bir defaya mahsus su eksiltmesi? birde son araç bakımında pembe renkli antifiriz vardı aracımın motor suyunda, bende yedek su deposunda hiç su kalmadığı için biraz da acele ederek markasını şuan hatırlayamadığım mavi renkli antifiriz ekledim. herhangi bir sıkıntısı olurmu? illaki ilk eklenen antifirizin markasından mı eklemek gereklidir? verilecek cevaplar için şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.