Aracınızda Bulundurduğunuz Kendinize Özgü Eşyalar

Bu poşetler koltuk ve direksiyon için özel üretilmiş poşetler. Genellikle servislerde oluyor, rulo halinde. Bende Mercedes sevisinden almıştım. Yıkamacıya bile götürsem hemen poşet geçiririm koltuklara, ne olmaz ne olmaz dimiqw

Ayrıca özlettin kendini hocam. Bir sıkıntı yok inşallah. Ho geldiniz tekrardan.;)

Kesinlikle haklısınız, dış yıkamayı bile az yaptıran ben tabii ki iç yıkamayı daha az yaptırıyorum ama ıslak giysilerle haldur huldur içine oturulması ya da elektrik süpürgesinin bir yeri bir şey eder falan diye aklına geliyor insanın. Haftada 2 gün Mercedes servisinin üst katına derse gidiyorum (başka firmaya) acaba huu komşu desem mi? ya da şimdilik şu nalburdan edinilenlerden bakayım o da iş görebilir ilk etapta, özellikle bagaja bebek arabası vb konması gerekirse diye endişem:)

Bu poşetler koltuk ve direksiyon için özel üretilmiş poşetler. Genellikle servislerde oluyor, rulo halinde. Bende Mercedes sevisinden almıştım. Yıkamacıya bile götürsem hemen poşet geçiririm koltuklara, ne olmaz ne olmaz dimiqw

Ayrıca özlettin kendini hocam. Bir sıkıntı yok inşallah. Ho geldiniz tekrardan.;)

Kesinlikle haklısınız, dış yıkamayı bile az yaptıran ben tabii ki iç yıkamayı daha az yaptırıyorum ama ıslak giysilerle haldur huldur içine oturulması ya da elektrik süpürgesinin bir yeri bir şey eder falan diye aklına geliyor insanın. Haftada 2 gün Mercedes servisinin üst katına derse gidiyorum (başka firmaya) acaba huu komşu desem mi? ya da şimdilik şu nalburdan edinilenlerden bakayım o da iş görebilir ilk etapta, özellikle bagaja bebek arabası vb konması gerekirse diye endişem:)

maalesef hayat bazen acımasızca yoğun olabiliyor ve foruma bir bakıp çıkma kontrolüm olamadığım için uzak kalmak zorunda kalıyorum bu aralar, bu akşam gelişmeleri çözmeye çalışıyorum, teşekkürler:)

# 1 Tanesi Vitese Takılı 1 Tanesi'de Bagajda Yedek Bulunmak Üzere 2 Adet Tespih.
# Cam Sil.
# Toplam 3 Adet Olmak Üzere Bez.
# 1 Adet Şoför Koltuğunun Yanında Bulunan Mini Haydar.
# 2 Ayrı Çeşit Parfüm.
# Süet Ayakkabı Temizleme Seti.
# Mevsime Göre Bagajda Ya Mont Yada Terlik - İskarpin Ayakkabı.
# 2 Adet Ağzı Bir İçinde Şarkı Bulunan 8 GB'Lik Yedek Flash Bellek.
# Her Türlü Tornavida - Anahtar - Kriko - İlk Yardım Seti vs.

vs. vs. vs. qw

# 1 Tanesi Vitese Takılı 1 Tanesi'de Bagajda Yedek Bulunmak Üzere 2 Adet Tespih.
# Cam Sil.
# Toplam 3 Adet Olmak Üzere Bez.
# 1 Adet Şoför Koltuğunun Yanında Bulunan Mini Haydar.
# 2 Ayrı Çeşit Parfüm.
# Süet Ayakkabı Temizleme Seti.
# Mevsime Göre Bagajda Ya Mont Yada Terlik - İskarpin Ayakkabı.
# 2 Adet Ağzı Bir İçinde Şarkı Bulunan 8 GB'Lik Yedek Flash Bellek.
# Her Türlü Tornavida - Anahtar - Kriko - İlk Yardım Seti vs.

vs. vs. vs. qw

haydar hariç gerisi güzel :D
ben bıçak, silah, haydar, ahmet, mehmet aracıma da , yanıma da kesinlikle almam.
çünkü sinir bir anlık bişeydir.
o haydarla birisinin kafasına vurdun, adam beyin kanamasından cehenneme gitti.
sen de hapise...anlık şeyler bunlar unutmayalım.

haydar hariç gerisi güzel :D
ben bıçak, silah, haydar, ahmet, mehmet aracıma da , yanıma da kesinlikle almam.
çünkü sinir bir anlık bişeydir.
o haydarla birisinin kafasına vurdun, adam beyin kanamasından cehenneme gitti.
sen de hapise...anlık şeyler bunlar unutmayalım.

Teşekkürler Lakin Yaşadığım İlde Haydar vb. Ürünler Şart Olmadan Olmuyor Her An Saldırıya Uğrama İhtimaliniz Var Teksas'tan Beter Buralar hihi

doğrudur, öyle yerler de var maalesef

güncel

Geri