Aracın Siyah Plastiğini Çizmişler. Nasıl Çiziği Yok Edebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan digiogi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pasta ciladan önce zımpara yapılmalı dimi hocam?

yok zımpara atma sakın orası parlak plastik. pasta cila o beyaz çiziği giderebilir diye düşündüm.

Bu arada şimdi fark ettim sizin aracın önüne bir şey denk gelmiş kaputta da çok az bir beyazlık var dikkatli bakın. En son resimde belli oluyor

Son düzenleme:
Pasta ciladan önce zımpara yapılmalı dimi hocam?

zımpara yapmayın zaten çizilmiş komple çizersiniz.. pianı black boya değildir. ve rötuş da olmaz. ya yenisini alıp takacaksınız ya da folyo ile kaplatmanız gerekli.. belki göğüs cilaları bir nebze düzeltebilir ancak hem çok bi faydası olmaz hem de ilk yıkamada akar gider.. direkt folyoyla kaplatın.. araç spor görünümlü bir araç karbon fiber folyo ile daha da güzel duracağı kanısındayım. en düşük maliyetli çözüm folyoyla kaplama olur sizin için.. çok geçmiş olsun

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

Belirtmiş olduğum gibi en az belli edecek yöntem parlak siyah folyo... yada değişiklik olsun derseniz parlak beyaz folyoyu bile deneyebilirsiniz...

Bu parça nasıl sökülüyor yardımcı olabilecek olan var mı? Klipsleri falan mı var acaba çıkarırken kırılır mı?

Piyasada sonax'ın ve meguiar's ın plastik yüzeylerde çizik gidericisi var Bunlar plaeksi yüzeyler için geliştirilmiş ürünler ama piano black yüzeylerde de eminim işe yarayacaktır...

ben burayı gösterdim tam kemer noktası olduğu için boya şart boyasız göçük olmaz dediler bende boya sürmek istemedim gözümede çok batıyor sanırım yaptıracağım

uğraşmak istememişler hocam boyasız göçükçüler neleri başarıyorlar. doğru yeri bulmak önemli sadece :)

Pasta ile çizikler gitti. Ama pastayı polisaj makinesi ile fazla uygulayınca aşırı ısındı ve alt taraf gitti. Şimdi de gözüme oraları takılıyor sürekli :) Ne yapsam bilemedim.

3qVzm0.webp

Pasta ile çizikler gitti. Ama pastayı polisaj makinesi ile fazla uygulayınca aşırı ısındı ve alt taraf gitti. Şimdi de gözüme oraları takılıyor sürekli :) Ne yapsam bilemedim.

3qVzm0.webp

Parlak siyah folyo :p

Geri