ODB2 cihazı aldım, ancak pyclip uygulaması clio 4 için direksiyon kalibrasyonunu desteklemiyor, menüden açtığınızda ingilizce olarak henüz desteklenmiyor yazısı çıkıyor. otoeko.com adresinden 1899 tl ye can clip diye bir cihaz aldım, artık kafayı bozdum bu işe, servislerin araç arıza tanısı ve onarım için kullandıkları birebir cihaz. Burada elektrik destekli direksiyon menüsü test ekranında direksiyonun düz konumdayken 6 derece sapma olduğunu görebiliyorum. Ancak kalibrasyon işlemini yapmaya çalıştığımda "yeniden programlanamayan beyin" yeniden programlama oturumu sırasında hata oluştu, kullanıcı iletişimi kesti gibi hata iletisi alıyorum, benim ilk götürdüğüm usta da bana kalibrasyon sırasında beyna bağlanmıyor, hata var dediğini hatırlamıştım, diğer ustalarda kalibrasyon yaptık diyip beni salladılar sanırım, çünkü program "KLİP" bariz şekilde 6 derece sapma olduğunu gösteriyor ekranda.
Bu durumla beraber bu sorun yüzünden arabayı satma kararı aldım, gerçekten bu durum canımı çok sıkıyor, severek bindiğim ve uzun süre kullanmayı düşündüğüm aracı sırf bu yüzden satacağım.