Aracın orjınal jantlarını degıstırmek istiyorum...........

Sizin istediğiniz fiyat nedir belki ben alabilirim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sizin istediğiniz fiyat nedir belki ben alabilirim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim beklentilerim biraz yuksek galiba 900 lira eder diye dusunmustum ki bende yenilerini sorun yasamasan alip takayim

Dogrudur ama benim merak ettigim sey su lastikleriyle beraber mi 600 liraya satiyorlar yoksa sadece jantmi bu fiyatlarda

İşin doğrusu bu durumlarda genelde para eden jant yani lastikle verseniz bile insanların çıkma lastiğe bakış açısı kötüdür. iyi durumda deseniz bile sanayide 4 iyi çok durumdaki 4 lastiğe 200 tl istediklerine şahit oldum. Kısaca elinizdeki değer jant tır oda eğere kırık çatlak yoksa

Benim profil fotoğrafımda gördüğünüz janttan değil mi? Passion diye geçer. Ben epey bakmıştım, bu jantın orjinalde 16 'sı var, replika olarak 15 'i de var.
Ayni jant ama 15 bendekiler 0.9 motor belkide ondandir yani benzinli modeli belki boyledir

Ayni jant ama 15 bendekiler 0.9 motor belkide ondandir yani benzinli modeli belki boyledir

Belki öyledir. Ben araç alırken 15" olarak tek seçenek kapak janttı. Belki önceden 15" passion vardı sonra kaldırdılar. Ama şu an orjinal olarak 15" passion jant ne sıfır araçlarda veriliyor, ne de 2. el çıkma olarak internette bulunuyor.

Geri