Aracın orjınal jantlarını degıstırmek istiyorum...........

MURAT DUNDERIR

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamlar jant lastık 14000 km de suan bunları nerde satabılırım etraf ölücü dolu adam jantlara 400 tl verdı maslakta geçen gün yardımcı olursanız sevınırım

Selamlar jant lastık 14000 km de suan bunları nerde satabılırım etraf ölücü dolu adam jantlara 400 tl verdı maslakta geçen gün yardımcı olursanız sevınırım
Fotograflarini paylasirsaniz ve ozelliklerini daha fazla yardimci olabilirim

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlanlarınızı parça satış bölümünden verebilirsiniz. Lütfen forum Kurallarını okuyunuz . Keyifli forum lar

İlanlarınızı parça satış bölümünden verebilirsiniz. Lütfen forum Kurallarını okuyunuz . Keyifli forum lar
amacim bu bolumde satmak degil sadece ne kadar eder ve satin alan bilinen guvenilir bi yer varmi

resim atamadim 15 inc 5 kollu jant modeli sade olan
Tavsiyem internet ortaminda satisa koyman sanayiye gidersen okadar verirler .ben de cikma jant ariyorum sanayide 600 satiyor. Yani senden 400 alip 600 e satiyorlar.tavsiyem forumda parca satis bolumune urununu fotolariyla paylas muhakkak ihtiyaci olan ariyan biri cikar

4 janta 300 çok bile vermişler diyebilirim, zira yok parasına kapatmaya çalışıyorlar ikinci el jant-lastiği...
ben sizin yerinizde olsam 17" jant alıp, yazlıklara onları, kışlıklara da elimdeki 15" jantları tutardım...

Kis lastigi kullanmiyorum kisin arac otoparkta yatiyo zaten bekledigim rakamlarda bunlar degil jant lastik iyi durumdalar 300 lira demissiniz de Sadece tek lastik o paralara komik rakamlar bunlar

Tavsiyem internet ortaminda satisa koyman sanayiye gidersen okadar verirler .ben de cikma jant ariyorum sanayide 600 satiyor. Yani senden 400 alip 600 e satiyorlar.tavsiyem forumda parca satis bolumune urununu fotolariyla paylas muhakkak ihtiyaci olan ariyan biri cikar

Dogrudur ama benim merak ettigim sey su lastikleriyle beraber mi 600 liraya satiyorlar yoksa sadece jantmi bu fiyatlarda

Orjinal 17 inc orjinal kadjar jantina disarda 600 tl fiyat verdiler. Sadece jant.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri