Selamlar jant lastık 14000 km de suan bunları nerde satabılırım etraf ölücü dolu adam jantlara 400 tl verdı maslakta geçen gün yardımcı olursanız sevınırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fotograflarini paylasirsaniz ve ozelliklerini daha fazla yardimci olabilirimSelamlar jant lastık 14000 km de suan bunları nerde satabılırım etraf ölücü dolu adam jantlara 400 tl verdı maslakta geçen gün yardımcı olursanız sevınırım
amacim bu bolumde satmak degil sadece ne kadar eder ve satin alan bilinen guvenilir bi yer varmiİlanlarınızı parça satış bölümünden verebilirsiniz. Lütfen forum Kurallarını okuyunuz . Keyifli forum lar
resim atamadim 15 inc 5 kollu jant modeli sade olanFotograflarini paylasirsaniz ve ozelliklerini daha fazla yardimci olabilirim
LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tavsiyem internet ortaminda satisa koyman sanayiye gidersen okadar verirler .ben de cikma jant ariyorum sanayide 600 satiyor. Yani senden 400 alip 600 e satiyorlar.tavsiyem forumda parca satis bolumune urununu fotolariyla paylas muhakkak ihtiyaci olan ariyan biri cikarresim atamadim 15 inc 5 kollu jant modeli sade olan
Dogrudur ama benim merak ettigim sey su lastikleriyle beraber mi 600 liraya satiyorlar yoksa sadece jantmi bu fiyatlardaTavsiyem internet ortaminda satisa koyman sanayiye gidersen okadar verirler .ben de cikma jant ariyorum sanayide 600 satiyor. Yani senden 400 alip 600 e satiyorlar.tavsiyem forumda parca satis bolumune urununu fotolariyla paylas muhakkak ihtiyaci olan ariyan biri cikar
LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi