Aracın konsol düğme ışıkları yanmıyor ve hayalet ekran sürekli sıfırlanıyor

inancucar

Kayıtlı Üye
41-Kocaeli
Merhabalar clio 5 1.0 xtronic icon aracım var daha yeni aldım. Aracın direksiyon orta konsol far yükseklik ayarı cam kaldırıp indirme düğme ışıkları yanmıyor. Aynı zamanda araçta kapıyı açınca hayaley ekran açılmıyor ama multimedya ekranı açık olıyor illa start tuşuna basmak gerekiyor aynı zamanda tüketim bilgilerini her marşta sıfırlıyor. Start stop sisteminde sıkıntı var aracın ışıkarda duruyorum istop ediyor ama gaza basınca saniyelik marş basıp kesiyor araç çalışmıyor vitesi p ye alıp bidaha çalışıyorum. Araçtan iyice soğudum böyle olunca sizce sorun nedir . İyi akşamlar

Ekli dosyalar

• IMG-20241115-WA0056.webp
    IMG-20241115-WA0056.webp
    101 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG-20241115-WA0054.webp
    IMG-20241115-WA0054.webp
    66.7 KB · Görüntüleme: 13
Merhaba. Akünüz ne zaman değişti biliyor musunuz? Sorun akü olabilir.

Sorun aküden kaynaklı olabileceği gibi yazılımsal da olabilir, servise gitmenizde fayda var...

Servise gittim sigorta atmış. Sorun çözüldü ve upc beyni değişimi istediler niye istediler bilmiyorum

Servise gittim sigorta atmış. Sorun çözüldü ve upc beyni değişimi istediler niye istediler bilmiyorum
Geçmiş olsun. UPC Beyni motor ve dış aydınlatma, klima kompresör, radyatör fanı besleme vb. elektriği ile kabin içi bazı beslemeleri sağlar. Bunlardan biri ile alakalı sıkıntı vardır. Beyin tamiri de işinizi görebilir. Ama pahalı değilse yenisi ile değişimini tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: *USTA
Geçmiş olsun. UPC Beyni motor ve dış aydınlatma, klima kompresör, radyatör fanı besleme vb. elektriği ile kabin içi bazı beslemeleri sağlar. Bunlardan biri ile alakalı sıkıntı vardır. Beyin tamiri de işinizi görebilir. Ama pahalı değilse yenisi ile değişimini tavsiye ederim.
Aracımda uzaltışmış garanti var ondan değişecek

• Beğen
Tepkiler: Befe
Geri