- Konuyu Başlatan
1.Vitteste Performans Bekleme Kardeşim 2 -3 -4-5 Yüklen Gaza
Tesekkurler Serhan , Wallah yorumlarınız rahatlattı beni durduk yere 300 400 lira vermeyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.Vitteste Performans Bekleme Kardeşim 2 -3 -4-5 Yüklen Gaza
Tesekkurler Serhan , Wallah yorumlarınız rahatlattı beni durduk yere 300 400 lira vermeyelim
Yorumlarinizi için cok tesekkur ederim arkadaslar sonuç olarsk hepiniz bu durumun normal oldugunu soyluyosunuz fakat ; okudugum kadarıyla baskı balata 100.000'de bir değişmesi gerekiyomuş . Benm arac 97.000 de benzinli lpg yok aracta degiştirsem iyi olurmu sizce ?
Önemli Değil 1. Vitesi Sadece Kalkışta Kullanıyorum Bazen 2.Viteste Kalktım Görülebilir Düzlüklerde Ve Rampa Aşağı
2. viteste yapıştırdımmı 110 direk serhan iyi bilir kesiciye dayanana kadar bas sıkıntı yokBende Rampa Aşağilarda Genelde 2. de Kalkarim..
Neyse Sonuç Olarak Bu Durum Normal Diyor Kullanici Arkadaşlar.. Yorumlariniz İçin Hepinize Tesekkürler Arkadaşlar..