Aracın çekişi hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tesekkurler Serhan , Wallah yorumlarınız rahatlattı beni durduk yere 300 400 lira vermeyelim :) :)

Önemli Değil 1. Vitesi Sadece Kalkışta Kullanıyorum Bazen 2.Viteste Kalktım Görülebilir Düzlüklerde Ve Rampa Aşağı :)

• Beğen
Tepkiler: SinanSoylu
Tesekkurler Serhan , Wallah yorumlarınız rahatlattı beni durduk yere 300 400 lira vermeyelim :) :)

Önemli Değil 1. Vitesi Sadece Kalkışta Kullanıyorum Bazen 2.Viteste Kalktım Görülebilir Düzlüklerde Ve Rampa Aşağı :)

bizde 2 tane var , megane gitmiyor ya seri kalkiyor hizlaniyor ama yok sonrasi bos yokuslarda 5. vites hizlanamiyo 5 e attinmi Allah canini aliyo sanki :)

Yorumlarinizi için cok tesekkur ederim arkadaslar sonuç olarsk hepiniz bu durumun normal oldugunu soyluyosunuz fakat ; okudugum kadarıyla baskı balata 100.000'de bir değişmesi gerekiyomuş . Benm arac 97.000 de benzinli lpg yok aracta degiştirsem iyi olurmu sizce ?

ben baskisini da degistirdim yapildiktan sonra kullandim degisen bisey goremedim valla bosuna degistirmeyin derim bi sikinti yoksa

Sıkıntı yok kardeşim baskı balatana dokunma

Tesekkürler Onur ;)

Bende Rampa Aşağilarda Genelde 2. de Kalkarim.. :)

Neyse Sonuç Olarak Bu Durum Normal Diyor Kullanici Arkadaşlar.. Yorumlariniz İçin Hepinize Tesekkürler Arkadaşlar.. :eyv

aynen tayfun baskı balatayla alakası olmayabilir illa bir km si yok çünkü kullanıma bağlı araba acemi birinin elindeyse durmadan stop ettiriyorsa 40 binde de bitebilir daha da uzun olabilir debriyajın çok sert ise baktır ama değilse gerek yok :)

Bende Rampa Aşağilarda Genelde 2. de Kalkarim.. :)

Neyse Sonuç Olarak Bu Durum Normal Diyor Kullanici Arkadaşlar.. Yorumlariniz İçin Hepinize Tesekkürler Arkadaşlar.. :eyv
2. viteste yapıştırdımmı 110 direk serhan iyi bilir :D kesiciye dayanana kadar bas sıkıntı yok :)

Geri