Aracın çekişi hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba ;

uzun suredir farkettiğim fakat bugun dahada üstüne düştüğüm bir konuyu size sormak için açtım bu konuyu ;

arabamin çekiş gücünün az oldugunu düşünüyorum bu neden olabilir ? Yani şöyleki 1 vitesde devir 3000 oluyor ama hız daha 35 biraz daha yüklensem bagiriyor aracım 97.000 de acaba baskı balata ile ilgili bir sorunmudur ?

Yardımcı olursanız sevınırım , teşekkürler...

1. Vites zaten kalkış için sürat bekleme yani normal bana göre.. 1. Vitesten 2 ye geçmen lazım devamlı 1 de gitmenin bi anlamı yok..

1. Vites zaten kalkış için sürat bekleme yani normal bana göre.. 1. Vitesten 2 ye geçmen lazım devamlı 1 de gitmenin bi anlamı yok..

Tesekkurler ama , Ben 1 vitesde 80. 90 cıksın demiyorum ne bilim bana düşük geldi gibi. Yani devir 4000 de ama hız 30 da 2 ye aldiğimdada durum aynı bıraz yuklenıyorum yavas hızlanıyor.. 115 bg bir aractan bahsediyoruz bence bir sıkıntı war gibi ama hayırlısı :)

Valla normal bana göre bakarsan ama çekiş düşük diyorsan lpg dende olabilir. Ateşleme bobini buji ve kabloları kontrol ettir o zaman..benzinli arabada zaten 3000-4000 devir normal devir aralıgı

6000 6500 devirde 50 55 km hıza çıkıyorsa herşey normaldir. 1. vitesten bişey beklemeyin. Performans istiyorsanız 6000 6500 e kadar basacaksınız.

Aslinda Ne demek istedigini ben anladim Tayfun, baski degilde torkun dusuk olmasi nedeni ile arac ivmelenmesi surucuye tad vermiyor megane sattiktan sonra clio 4 ivmelenme konusunda ozellikle beklentimin cook ustunde cikti dCİ motoru ve urettigi torku cok seviyorum

İconcanımın R-Nav Multimedia Sisteminden Tapatalk 2 İle Gonderildi

Valla normal bana göre bakarsan ama çekiÅŸ düÅŸük diyorsan lpg dende olabilir. AteÅŸleme bobini buji ve kabloları kontrol ettir o zaman..benzinli arabada zaten 3000-4000 devir normal devir aralıgı

6000 6500 devirde 50 55 km hıza çıkıyorsa herşey normaldir. 1. vitesten bişey beklemeyin. Performans istiyorsanız 6000 6500 e kadar basacaksınız.

Aslinda Ne demek istedigini ben anladim Tayfun, baski degilde torkun dusuk olmasi nedeni ile arac ivmelenmesi surucuye tad vermiyor megane sattiktan sonra clio 4 ivmelenme konusunda ozellikle beklentimin cook ustunde cikti dCÄ° motoru ve urettigi torku cok seviyorum

İconcanımın R-Nav Multimedia Sisteminden Tapatalk 2 İle Gonderildi

Yorumlarinizi için cok tesekkur ederim arkadaslar sonuç olarsk hepiniz bu durumun normal oldugunu soyluyosunuz fakat ; okudugum kadarıyla baskı balata 100.000'de bir değişmesi gerekiyomuş . Benm arac 97.000 de benzinli lpg yok aracta degiştirsem iyi olurmu sizce ?

Baskı balata gerekli ikazları yapana kadar dokunma bence farkındayım aslında başından beri baskı balatayı değiştireyim asfaltı kazıyayım modlarındasın sankiii:polis

Baskı balata gerekli ikazları yapana kadar dokunma bence farkındayım aslında başından beri baskı balatayı değiştireyim asfaltı kazıyayım modlarındasın sankiii:polis

Bayramdan sonra bizim arkadaşa bir gösterim ben en iyisi , ama inanki yok abim öyle bir niyetim kıhkıhkıhkıh

1.Vitteste Performans Bekleme Kardeşim 2 -3 -4-5 Yüklen Gaza

• Beğen
Tepkiler: ByTyFn
Geri