bende 1.2 icon kullanıcısıyım ilhan beyin dediği gibi vites değişimlerini 3500 4000 devir civarında yapıldığında anca kendini toparlıyor araç ve inanılmaz motor sesi geliyor o devirlerde araç içerisine. Rampalarda 0.9 tce gibi çekmiyor çok yüklenmen lazım buda yakıt tüketimini etkiliyo haliyle
ayrıca çoğu aracta yaşanan rüzgar sesi bende de var birde yakıt 9 lt nin altına hiç inmedi 2500 km de araç benzin göstergesi gözle görülür bir şekilde iniyo kısa mesafede bile. Üstelik cok sakin kullanılırım aracımı
Aracın tam olarak degerlerini yazarmısınız bunlar sehirici kullanımda elde edilen degerler ve sehirde istanbul olarak dusunmek istiyorum yoksa araca bir baktırın ortalamanızda buyuk ihtimalle 20-30 km arasaındadır. Çunki veb 2100 km deyim aracta ve her benzin alısımda fulluyorum merakımdan 7 litre ile baslayıp ortalama hız (40-45) lerde daha sonrasında 6.3 e kadar dustu 40-45 km ortalamada. Simdi en son benzin aldıgımda ortalama hıza ozellikle baktım 53 ve aracın gosterdigi yakıt 5.2 benim hesabıma gorede 5.17 cikti ki ben cok olmasada azcık agresif kullanırım seri hızlanıslar gibi cok agresif kullanıyorsunuz dicem ki sakin kullanırım yazmıssınız ortalamanız ozaman cok dusuk olmalıki onuda her arac yakar 9 litre 20-30 km ortalamada..
Son düzenleme: