Aracimla 2009 model 1.5 crdi vgt accent era team 45000 kmde takas edeyim mi?

Telefondan girdiğim için kaporta bişey demiyorum ancak farkindamisin arabada yol bilgisayarı yok hatta aynalar bile tam dediğim gibi elle ayarlamalı bu araba tek Airbag ayrıca piyasayı bilmiyorun ama bu para çok bana sorarsan al bin olmazsa satarsin en azından fludan daha çabuk gider

Abilerim hyundai hakkinda pek bilgim yok ancak 2009 model arac ve bu araclarda abs var diye biliyorum ve yol bilgisayari yok demissiniz kadranlarin orda mavi bi isik var o yol bilgisayari ise var ancak saat falan sa yok :) ancak abs oldugunu biliyorum ve emre abinin dedigi gibi gidiyo ama durmasi sikinti bir arac ve biraz masraf yapip iyilestirebilirsiniz diye dusunuyorum

şöyle söyleyeyim o gördüğün mavi ışıklı ekran sadece km. sayacı.anlık tüketim vs.bişey göstermiyor.ayrıca eralarda yıla göre donanım sadece 2009lar ve sonrasına radyoya usb konuldu.dikkatini çekerim ben sadece abs ışığı kontakla beraber yanmıyorsa yoktur dedim.

Hakli olabilirsin abim cunku hyundai hic arastirmadim etmedim bizim arkadasta vardi 2009 era onda abs vardi ben ordan yola cikarak solemistim eger yoksa tuaf geldibana 2009 model de abs olmamasi

Geri