purmol
Bilgi Girilmemiş
Nerden nereye gelmiş araç . Verilen uğraş a değmiş. Kazasız belasız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ses ve kapı izolasyonunda würt markasını öneririmHey maşallah valla gerçekten de emek verilen bi proje olmuş ve istenilen de elde edilmiş. Ses yalıtım hakkında biraz daha bilgi alabilirmiyim. Bende aracıma ses yalıtımı yapmayı düşünüyorum siz hangi ürünleri kullandınız, sonuçlar nasıl? Biraz daha bilgi verirseniz sevinirim.
Hey maşallah valla gerçekten de emek verilen bi proje olmuş ve istenilen de elde edilmiş. Ses yalıtım hakkında biraz daha bilgi alabilirmiyim. Bende aracıma ses yalıtımı yapmayı düşünüyorum siz hangi ürünleri kullandınız, sonuçlar nasıl? Biraz daha bilgi verirseniz sevinirim.
maşallah çok güzel olmuş.....
kaplamanın ömrü ne kadar bilgisi olan varmı?
hazır civic'le uğraşan sizi bulmuşken sorayım dedim, debriyaj çok aşağıda mı kavrıyor yoksa bu zamanla oluşan bir durum mu ve ayarlatılabiliyor mu acaba? clio hb lere özel mi renault'lara özel mi bilmiyorum oldukça yukarıda kavraması ve bir şey demişlerdi hatırlamıyorum clio ların ayarlanmıyor ama acaba 2004-2005 model civiclerin ayarlanıyor mudur?
Renault grubu araçlarda debriyaj baskı balata bittikçe pedal yukarıda kavramaya başlıyor ve ayar yapılamıyor malesef
Honda grubu araçlarda aynı şekilde baskı balata bittikçe pedal yukarıda kavrıyor malesefki ayar yapılmıyor eğer baskı balata bitmek üzereyse orjinal yada yan sanayii almayın performance dayalı ebay dan sipariş edin gelsin arada inanılmaz fark oluşuyor