Bu arada size çok geçmiş olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar kusura bakmayın ama Renault iyi arabadır sümbül hariç arabaları iyi sayılır ama ben en kaliteli kasanın Clio 2 olduğunu düşünüyorum son Clio 4 e binmedim kullanmadım ama sıkıntılar çok. Bence Renault parça kalitesini biraz düşürdü gibime geliyor özellikle yerli Cliolar çok fena. Sene olmuş 2016 çoğu Clio 4 ler yol sesi alıyor yazık günah da biz canımızı veriyoruz.
muhalefet olmaya çalıştığımı düşünmeyin samimice fikrimi söyleyecem, bence tam aksine Clio 4 şu ana kadar gelmiş geçmiş en iyi renault araçlarından biridir ve renault yeni Talismanlada Megane 4lede artık lüks sınıfı araçlarla baş çektiğini kanıtlamış durumda.
Clio 4ler diğer cliolara nazaran çok daha ergonomik,çevreci, çok aşırı derecede daha iyi yol tutuyor, daha hacimsel, çok daha donanımlı, sert plastik yerine kauçuk kullanan gerçekten neredeyse her anlamda başarılı araçlar.
sorun şuki algı çok ama çok değişti, eskiden clio2 yada symbol alan adam ne kadar ekmek okadar köfte olarak bakıyordu olaya ama clio4 lerde adamlar cidden 50-60bin tl vermiş ve buna göre karşılık bekliyor.
bence her daim bir aracın iyi yada kötu olduğu rakipleri ile kıyaslanarak ortaya çıkacaktır ve şahsen fabia,ibiza,corsa,grande punto,i20 alacağıma her türlü clio4 alırım ve bence her anlamda clio 4 saydığım araçlardan daha başarılı.