Aracımı teslim aldım :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hct
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi olmuş iyi:bravo

Kazasız belasız maşallah diyelim.

Aracı terazidereden saat akşam 5te aldım 5kmde olarak.eve git gel bidaha esenlere dön vs derken bir baktım 250 km olmuş araç 5 saatte. Ev işte 30 km olunca 6 günde 600 oluyo doğal olarak. Zaten şartlar böyle olmasa 208gti alırdım, alamadım içimde kaldı :)

Birde benim aracımda start stop yok, ama faturasında ruhsatnda 90bg olarak geçiyor. Start stop olmayan 75liklerde var. Bir sıkıntı yoktur dimi?

s&s e para ödemediyseniz bir sıkıntı yok ama parasını ödediyseniz eksilk donanım oluyor araçta.bildiğim kadarıyla dizelde kaldırıldı zaten o sadece benzinlide var şuan

Yok herhangi bir ödeme yapmadım s&s için. Aracın özelliklerindede yoktu, olsada kapalı konumda kulanırım nedense sinirlerimi bozuyor arabanın kendi kendine stop edip çalışması

Güle güle kullanın hayırlı olsun.

benim 1.5 dci start stop bazen calısıo bazen calısmıyo "otomatık stop mumkun değil " diye uyarı cıkıo.
maise goturdum arızayı bulamadılar.

toplam maliyet kac lira ?
lastikler ne marka ?

Güle güle kullanın hayırlı olsun.

benim 1.5 dci start stop bazen calısıo bazen calısmıyo "otomatık stop mumkun değil " diye uyarı cıkıo.
maise goturdum arızayı bulamadılar.

toplam maliyet kac lira ?
lastikler ne marka ?

Sağolun, lastikler continental olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Toplam maaliyet derken aracı alış fiyatımımı soruyorsunuz?

Geri