Hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız kullanın.Bence bir paspas yüzünden sorun yaşamaya değmez.Fatura olayına gelince vardır bir yanlışlık gidip bi konuşun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi Bayiiden Teslim Aldiniz Araci ?
Faturada Paspas İside Hallolur İnsallah
Aracınız hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza, bela ve arıza göstermesin. Güzel günlerde sağlıcakla kullanmayı nasip etsin. Bu paspas vs. konuları clio 4'lerin ilk üretim araçlarının teslimlerinde yaşanan sorunlar olarak okuduk, duyduk. 2013 yılının ortasına geliyoruz, 2014 modelleri üretime başlanacak neredeyse hala bu konularla müşterilerini mağdur etmemeleri gerekmektedir.
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsinarkadaşlar dün aracımı akşam üzeri dar bir vakitte almam gerekti aracın üzerine orjinal paspas yerine daha büyük yerine oturmayan bir paspas koymuşlar tüm ısrarlarıma rağmen orjinal paspas gönderilmediği söylendi ( mais müdürlüğü mail attım ) bu gün sabaht aracın evraklarını kontrol ederken faturanın aldığım değerin altında kesildiğini far ettim bakalım ne olacak sanırım firmayla papaz olacağız