Aracimi surttum....

attachment.php
attachment.php

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun. İyi bir boya ustasının tutturamayacağı renk yoktur. Yeter ki renk körü olmasın.12 3

kaskomda yılda birkez 10 bin tl ye kadar kaskom bozulmadan onarım yapıyorlarmış. şimdi autokingden geldim, 300 tl ile 400 tl tutar dediler, kaskoyu yenileme üç ay var, bekle dediler yenilemene yakın yapalım dedıler, 3 ay ıcınde oldiki 10 bin tl yakın tutarında zarar oldu kaskoyu yıne bozmamıs olursun dedı, 300 tl ile 400 tl ye 10 bin tl yi yakmayalım dedıler.

gecmiş olsun sizede, guzel kapanmiş benimkinde cizgi halinde gocuk var :( cızgi halinde olduğu için makine ile duzeltme işlemi olmaz dediler, çekilen yerde dalgalanma olur dediler oda güzel durmaz dediler

arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun.Forumu takip ediyorsan bende yakın zamanda bir kaza geçirdim ve yaklaşık olarak aracım kazalı halde bir hafta bekledi yaptrcağm yere karar veremediğimden.bu konuda tecrübeliyim.bende sana otoking önerecektim.Aracımı bugün aldım. otoking tampona uygulama yaptı ve gerçekten çok memnun kaldım.Bununla geçmiş olsun.keyifli kazasız sürüşler

Geri