- Konuyu Başlatan
Olsun Teşekkür ederim yine de yardımlarınız için . Kesin kararımı verdim yaptırmaktan vazgeçtim .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağlık olsun , yardımcı olmak görevimiz her zaman
Ben sizi emin olmadığım bir konuda asla yanlışa sürüklemek istemem..Alıp takarsın 2 gün sonra yavaş iner kalkar . Boş yere baş ağrıtmaya gerek yok
R-19 un orjinal cam motoru 150 TL ( Benim sağ arızalıydı yaptırmamıştım ) Renault 9 un daha uygundur .hiç bulaşma, cam motoru orjinal alırsan tane 400 lira falan yan sanayi 200 lira mı ne yanlış hatırlamıyorsam.
eee mecbur iki tane alacaksın, tesisat mesisat dert değil fasa fiso..... ama cam motoru çok para...
Senin arabalarla yeni symbol aynı sistem olduğundan , servisten parça tedarik edip yaptıracaksın .Ben salça olmak istiyorum arkaları otomatik yapmak için neler yapa bilirim ?
R-19 un orjinal cam motoru 150 TL ( Benim sağ arızalıydı yaptırmamıştım ) Renault 9 un daha uygundur .
Senin arabalarla yeni symbol aynı sistem olduğundan , servisten parça tedarik edip yaptıracaksın .
Bende geçen sene bu aylarda sormuştum Orjinal dedilerdidaha 3 ay önce sordum parçacıya...
ama bnm sorun motorda değilmş, çözdüm en sonunda canavar oldu camlar o ayrı