Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bu konuyu bende cok arastırdım egerkı lpg ayarı duzgunse ve bakımlarınızı aksatmıyorsanız ayrıca subap ayarı otomatık olmayan arac modellerınde 30.000 km de subap ayar kontrolu yaptırıyorsanız sorunsuzca bınersınız. su anda ben lpg ıle mınımum 11 km yol gıdıyorum lıtre bası
reno motorunda lpg gidiyor illa sıkıntı çıkarıyor ama sıkıntı çıkarana kadar fazlası ile masrafını çıkarmış oluyor. Ama yeterki bakımlarını ihmal etmeyin Allah korusun sonuçta sonradan montaj ustalık önemli siz tedbiri elden bırakmayın.
Lpg tabikide motora zarar veriyor. Çünkü yapılan motor benzine göre tasarlanmış. En iyi verimi benzinde alırsınız. Lpg montajından sonra aracı haftada bir kez benzinde kullanın arkadaşlar.
Aracınıza taktırdığınız lpg sistemi 10 ay'a gelmiş.Geçen zaman sürecinde kullanımla ilgili izlenimlerini paylaşırsanız iyi olur kanısındayım.Montaj bedeli ve kaç lt tank takıldığı ve montajı hakkında bilgilendirme yaparsanız yaptırmak isteyenlere klavuz olursunuz.İyi akşamlar.