resim açıklayıcı oldu kafada bazı şeyler netleştı hayırlısı diyelim o zaman nargile halk arasında şıpadak deriz buna pratik gerçekten düşündümde dogru tercih aslında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
resim açıklayıcı oldu kafada bazı şeyler netleştı hayırlısı diyelim o zaman nargile halk arasında şıpadak deriz buna pratik gerçekten düşündümde dogru tercih aslında
Tam açılabilen manuel sunroofta olabilir dediğiniz mantıklı Bende sıfır ir aracın tavanının kesilmesini istemiyorum ama babamda sunroof istiyor sadece düzgün ustasını bulma konusunda tereddütleri varKelebek sunroof bence tercih etme. Almışken hem kelebek hem tam açılabilen manuel sunroof uydurmaya çalış.
Bendede kelebek açılan sunrooflardan var. Maddiyat el verdiğinde tam açılır manuele geçmek istiyorum.
Bununla beraber orjinalinde sunroof yoksa tavanınızı kestirmenizi tavsiye etmem...
Tam açılabilen manuel sunroofta olabilir dediğiniz mantıklı Bende sıfır ir aracın tavanının kesilmesini istemiyorum ama babamda sunroof istiyor sadece düzgün ustasını bulma konusunda tereddütleri var
valla manuel sunroof için o tavanı deldirmene değmez bencede webastonun güzel ürünleri var yapacak adam sağlam olduktan sonra hiçbir sunroofda sorun yaşamazsın ki yeterki sen ustayı bul