Araç Teslim Anında Dikkat Edilecek Hususlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AxaTurk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun hocam. evet modul taktırdım.
4 cam kumandadan acılıp kapanıyor veya aralık bırakabılıyorsunuz. aynalarda kapanıp acılıyor.

Rizgarlik olayininservisten orjinal alin. Disariya gire pahalidir ama disaridan alacaklarinizi fitil veya kapi direklerine yapistirarak takiyorlar. Cikartirken buyuk eziyet ve sikinti. Orjinali dogrudan camin girdigi alana tirnak ile oturuyor. Disaridan bakimca neredeyse gorunmuyor. Ve orjinal parca digerine gore cok daha estetik duruyor.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com

2016 Kasım sonu aldığım aracımda bozuk para yeri var fakat eller serbest otomatik aynalar torpido ışığı vb mevcut bilgi için

3 Temmuz'da Bursa MAİS'ten teslim aldığım 19 inch jantlı aracimin dün lastik basınçlarını kontrol ettim ve çok şaşırdım! Basınçlar 43-47 PSI arası çıktı! Hemen lâstik basınçlarını sürücü kapı içlnde yazan 34 (ön) 31 (arka) PSI'a ayarladım. Konforum oldukça arttı. Bu konuyu forumda bir yerde okumuştum oradan aklıma gelmişti, yeni araç alanlara bilgi olması amacıyla paylaşmak istedim!

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 Temmuz'da Bursa MAİS'ten teslim aldığım 19 inch jantlı aracimin dün lastik basınçlarını kontrol ettim ve çok şaşırdım! Basınçlar 43-47 PSI arası çıktı! Hemen lâstik basınçlarını sürücü kapı içlnde yazan 34 (ön) 31 (arka) PSI'a ayarladım. Konforum oldukça arttı. Bu konuyu forumda bir yerde okumuştum oradan aklıma gelmişti, yeni araç alanlara bilgi olması amacıyla paylaşmak istedim!

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Soylediginiz gibi basinc degerleei sifir araclarda cok yuksek. Farketmedigimden bir hafta captur ile oyle dolasmisyim. Top gibi sekiyordu araba.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com

sıfır araçların lastik basınçları yüksek olur,gemide yada tırda taşıma esnasında sallantının,esnemenin az olması için.Hatta vw bazı araçlarının amortisörlerine takoz takarlar,bayiye geldiğinde bu takozları çıkarırlar,tabi bayinin elemanları kafa boş olduğu için bu takozları çıkarmayı veya lastiklerin havasını normale getirmeyi unuturlar.
sıfır araç takur tukur vurur,araç sahibide rahatsız olur,sonra tekrar dön babam servise.

hayırlı olsun hocam. evet modul taktırdım.
4 cam kumandadan acılıp kapanıyor veya aralık bırakabılıyorsunuz. aynalarda kapanıp acılıyor.

Modul konusunda biraz daha bilgi verir misiniz? Temini, maliyeti, uygulama yaptırdığınız servis vs

Google kadjar cam ayna modul yazarsaniz bulabilirsiniz. Ben sadece cam modulu taktirdim memnunum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2017 Kadjar ICON DCI Edc. Kilitlenince aynalar kapanmıyor

2017 Kadjar ICON DCI Edc. Kilitlenince aynalar kapanmıyor
Araciniz hayirli olsun oncelikle... Bende haziran ayinda 2017 touch 1.5 dci manuel aldim... Benim aracta eller serbest var uzaklasinca kilitlendiginde aynalari otomatik kapatiyor... Eger eller serbest modulu ile alakaliysa icon modellerde eller serbest modulu ek paket alinarak araca ekleniyordu kaldi ki bu bile buyuk sacmalikti... Hem icon olacak touch a gore 15 bin fazla vericem hemde touchtaki ozellik olmayack... Baya ilginc gelmisti bana... Benim aynalarim ayrica ayarlar bolumunden arac kilitlendiginde aynalarinda kapanip kapanmamasini secenegi mevcut... En azindan ayarlar bolumune bi bakin derim..

Geri