Araç Teslim Anında Dikkat Edilecek Hususlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AxaTurk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AxaTurk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba;
Nasip olursa önümüzdeki hafta Antep den 2016 1.5 Dizel Otomatik Vites Panaromik tavan Kadjar aracı teslim alacağım. Aracı daha hiç görmedim. Sadece resimlerini gönderdiler. Bir de görüntülü konuşma yaptılar. Nelere dikkat etmem gerekiyor diye düşündüm. Forumda tespit edebildiğim kadarı ile ;
1-) Sağ sol aynalarından ses gelirse kabloların geçdiği kısma conta taktıracağım
2-) Dikiz aynası titreme olursa ayna sökülüp arka kapak vidalar sıkıştırılacak 3-) Torpido kapak sesi için kapak klipse bez bant çekilecek
4-) R Link Güncellemesi yapılacak

Bunlar benim tespit edebildiklerim. Başka nelere dikkat etmemiz gerekiyor. Ayrıca sıfır alımlar da bayiden hediyelik neler alabildiniz.
Hazır Antep'e gitmişken malumunuz Antep sanayisi çok gelişmiş. Koltuk kılıfı cam rüzgarlığı ön kaput koruma boya koruma buna benzer işleri yaptırabilirim. Sıfır alan arkadaşlar neler yaptırdı neler yaptırmamız gerekiyor Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim4f545f3a9a5c6a1d32b8cf9438230981.webpd4d1b75536092d4c48d7b451896753d8.webp

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekli dosyalar

• 4f545f3a9a5c6a1d32b8cf9438230981.webp
    4f545f3a9a5c6a1d32b8cf9438230981.webp
    44.8 KB · Görüntüleme: 1
hayırlı olsun, bilmeniz gereken bir konu var.
2016 model 3 farklı kadjar var. 2016 hazıran 2016 dan sonra cıkıslı olanlarda;
kapılar kılıtlendıgınde aynalar kapanır
tabela okuma
torpido aydınlatması
gıbı ozellıkler var. resımdekı aracta bu ozellıkler yok. cunkı bu ozellıkler bozuk paralıgın kaldırıldıgı modelde var

Bayi yi aradım. Yan aynaların içeri otomatik kapandığını söylemişti ali bey

Bayi yi aradım. Yan aynaların içeri otomatik kapandığını söylemişti ali bey

İçerden kapanır.Arkadaşın bahsettiği sanırım eller serbest ile veya kumandadan aracı kitlerken aynaların otomatik katlanması.

Evet haklısınız içerden bir düğme ile kapanıyormuş. Belirttiğim özellikler haricinde başka dikkat etmem gereken neler var acaba

Araç ile beraber verilen aksesuarlara dikkat edin.
Bazı araçlarda stepne , ilk yardım seti vs .olmuyor.Sizde heyecan ile alırken dikkat etmezseniz git gel yapabilirsiniz.

bahsettıgım ozellıkler olan ıle olmayanı aynı paraya satıyorlar.
bır ek daha yapıyım.
eylul 2016 dan sonrakıler aractan uzaklasınca kapıları kılıtlıyor.
bu ozllıkler sızın ıcın onemlıyse ona gore karar verırsınız.
ben ocak 2016 cıkıslı kullanıyorum, kapıları kılıtleyınce camlar ve aynalar kapansın dıye 400lıra harcadım. torpido aydınlatması ıcın 50 lira verdim...
sızın ıcın onemlı ıse bu ozellıkler ona gorer karar verın bence...

bagaj havuzu yps plast denizliden aldım olmazsa olmaz bence

bahsettıgım ozellıkler olan ıle olmayanı aynı paraya satıyorlar.
bır ek daha yapıyım.
eylul 2016 dan sonrakıler aractan uzaklasınca kapıları kılıtlıyor.
bu ozllıkler sızın ıcın onemlıyse ona gore karar verırsınız.
ben ocak 2016 cıkıslı kullanıyorum, kapıları kılıtleyınce camlar ve aynalar kapansın dıye 400lıra harcadım. torpido aydınlatması ıcın 50 lira verdim...
sızın ıcın onemlı ıse bu ozellıkler ona gorer karar verın bence...

bagaj havuzu yps plast denizliden aldım olmazsa olmaz bence
Bende resimdeki aracı aldım Ali Bey. Ödemesi yapıldı Plaka işlemleri bekliyorum. Arac bayi de hâlâ. Camlar için modül takdırdınız sanırım . Rüzgarlık ve havuz paspas bayiden hediye mi aldınız

Hayırlı, uğurlu olsun. Allahım kazasız, belasız ve arızasız sürüşler dilerim.:eyv

Hayırlı, uğurlu olsun. Allahım kazasız, belasız ve arızasız sürüşler dilerim.:eyv
Sağolun Teşekkür ederim Aykut bey

Geri