Araç temizleyip paylaşan yok bari ben paylaşayım dedim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah elinize sağlık :)

Ben temizliyorum temizliyorum yağmur yağıyo haziran bitiyor hâlâ yağıyor mübarek :D Artık temizlemiycem :D Temizlemediğimde 1 hafta boyunca yağmıyo artık yağmaz heralde diye temizliyorum akşamına çamurlu yağıyo :D

Ben temizliyorum temizliyorum yağmur yağıyo haziran bitiyor hâlâ yağıyor mübarek :D Artık temizlemiycem :D Temizlemediğimde 1 hafta boyunca yağmıyo artık yağmaz heralde diye temizliyorum akşamına çamurlu yağıyo :D

Kardeşim sağolasın :eyv

Ve dediğini sonuna kadar katılıyorum bende ne zaman araç yıkasam yağmur yağmadan olmuyor ama allahtan kapalı garajım var da bu konuda içim rahat ediyor :eyv

Aynen valla. Hatta yarın yola çıkacağım diye bu gün yıkayayım dedim hava birden bulutlandı. Vazgeçtim güneş açtı o kadar yani.hehe

Ileride bir megan alirsam bu modelden alacagim sirf bu aracin guzelligi yuzunden. :)

Ileride bir megan alirsam bu modelden alacagim sirf bu aracin guzelligi yuzunden. :)

Kardeşim o senin gönlünün güzelliği allah razı olsun :eyv allah daha iyilerine nasip etsin herkesi

Geri