Araç Stop Edildiğin İç Aydınlatma Yanması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elosivo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

elosivo

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar 2013 fluence'm var daha önce 2012 fluence'm vardı. Araçı stop ettiğimde otomatik olarak iç aydınlatmalar yanıyor. Bunu sadece kapılar açıldığında yanması için ne yapılabilir. Bir de aracımda anahtarsız çalıştırma özelliği var ancak ilk araca oturduğumda aracı çalıştırmadan camları açamıyorum bununla alakalı ne söyleyebilirsiniz ?

Stop ettiğinizde araç ışıkları yakar bu normal bir durum çünkü gece veya gündüz karanlık bir yerde aracınızı park ettiğinizde faydasını anlarsınız. diğer sorunuzun cevabı anahtarı takıp start a basın ama fren e basmayın o zaman camlarınız inecektir :eyv

​İç aydınlatmalar benim megane 2 de de aynı iptal edilebiliyor mu bilmiyorum.Camları aracı çalıştırmadan sadece kontağı açarak çalıştırabilirsiniz.

​İç aydınlatmalar benim megane 2 de de aynı iptal edilebiliyor mu bilmiyorum.Camları aracı çalıştırmadan sadece kontağı açarak çalıştırabilirsiniz.

Uğur abi iyi bir özellik o bence iptal etmek haksızlık olur böyle güzel bir özelliğe !

Aydınlatmanın size ne gibi bir zararı oldu bilmiyorum ama benim en sevdiğim özellik :)

Aydınlatmanın size ne gibi bir zararı oldu bilmiyorum ama benim en sevdiğim özellik :)
Kesinlikle :eyv

Sadece aracı stop edince değil , araç kilitliyken kumandadan kapı açma tuşuna basıncada yanıyorlar

Geri