araç içi tuhaf koku

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurh89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aksam isden gelirken aracin kapisini actigimda koku gene fena halde vardir.altina girdim aracin baktim.herhangi bir leş goremedim.ama bu koku araci calistirinca gene gitmisti.yalniz bagaj kisminda koku daha yogundu.insallah filtredendir.cildiricam.

Allah allah çok enterese bir durum filitre olsa calistiginda gelir koku bence kokan bir şey var araç da araç havalanın da vs koku dağılıyor

Aracimda bez vs yok.bagaj bombos.aracin icinede baktim koltuk altlari vs.ama hic bisi yok.ozellimle souk havayla da birlesince aracin icinde ki koku cok fena.1 haftadir var zaten bu koku.hic olmadi yarin polen filtresini sokucem.bi bakicam.

Cok meral ettim neticeyi bekliyoruz

Dün akşam itibari ile kokunun kaynağını buldum.Arka koltuğa oturduğumda koku çok yoğundu.maalesef bagajdaki halı pas pasın köşeleri ıslaktı.Pas pasın altındaki keçe kokunun bu denli berbat olmasını sağlıyormuş:Bunuda sağolsun apartmanda iki tane kuru temizlemeci var.ben arabayla uğraşırlarken onlara denk geldim.Onlarda baya bi inceleyip baktılar.Sonuç olarak kokunun kaynağını bulduk.Ama asıl soru şu
1- oraya su nasıl girdi ? Ya da es kaza da olsa böle bir şey olabilir mi?
2-Bu bagaj halısını nerde yıkatabilirim?Ya da yıkanır mı?
3-Bagajı nasıl yıkayabilirim?

tavsiyelerinizi bekliyorum.

Neticelendi nihayet çok sevindim en azından artık derdiniz koku kaynağı değil...

Kokuyu gidermek icin ise eskiden hali yikama fircalari vardi plastik onun ile sabunlu yaparak fircalayin daha sonra kurumaya bırakın ama kapali yerde degil hatta varsa hali yimama makinesi onun ile suyunu cekerseniz daha iyi olur

Geri