araç içi tuhaf koku

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurh89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onurh89

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar,

son zamanlarda aracın kapısını açtığımda yada bagajı açtığımda inanılmaz derecede keskin bir koku geliyor.Aracı çalıştırınca koku gidiyor.ama araç çalışmıyorken koku baya sinir bozucu.60 bin bakımı geldi filtrler değişecek acaba filtreden mi oluyor.
araçın içinde herhangi bir pislik ya da sıvı dökülmesi yok.yardım rica ederim.

Aracın içinde sıvı teması yoksa polen filtresindendir.Ayrıca koku leş kokusu gibiyse egzost civarı ve motor içine iyice bakmak lazım.

açıkcası kokuyu leş kokusunda benzetemedim.ama malum hava soğuk arabaya girince bi anda kokuyu ayırt edemiorum.ama sanki küf kokusu gibi.araç çalıştığı an koku gidiyor.bu arada klimayı açmıyorum.sadece arabanın çalışması yeterli.

Enteresan bir durum bence de araba da ıslak birşeyler var paspas bez vs çalıştırdığınız da da gitmiyor sadece kokuya alışıyorsunuz olabilir mi

koku araç çalışınca gidiyor.yane şöyle ki aracı çalıştırıyorum 3-4 dakıka sonra hıc bır koku kalmıyor araaçta.hatta 1-2 saat aracı parkediyim bir yere ve sonra geleyim koku gene yok.ama uzun süreli bekleme olduğunda araca geldiğimde koku çok keskin.döşemeleri kontrol ettim.paspasları kontrol ettim.hissettiğim koku onlarda yok.

Peki fan ya da klima açtığınız da geliyormu aynı koku hava menfezlerinden

klima çalışitığında herhangi bir koku vs gelmiyor.araç ısınmaya başladı mı koku gidiyor diyebiliriz.klima çalışsın ya da çalışmasın.acaba silecek suyuyla mı alakalı diye düşünüyorum.yada herhangi bir canlı mı sıkıştı kaldı acaba?nasıl tespit edicem bilmiyorum.servise götürsem kokuyu anlamalalrı için arabayı 3-4 saat orda bekletmem gerek.adamlara ispat edemeyiz kokuyu :)

Merhaba Arkadaşlar,

son zamanlarda aracın kapısını açtığımda yada bagajı açtığımda inanılmaz derecede keskin bir koku geliyor.Aracı çalıştırınca koku gidiyor.ama araç çalışmıyorken koku baya sinir bozucu.60 bin bakımı geldi filtrler değişecek acaba filtreden mi oluyor.
araçın içinde herhangi bir pislik ya da sıvı dökülmesi yok.yardım rica ederim.

Kömürlü polen filtresi takıp eski polen filtresini atın. Sorun düzelecektir.

nerede taktırtabilirim?

Yani pek de bir seceneginiz yok zaten filitre degistirin bir de koku devam ederse beyni ve elektrik akşamı iyice kapatıp ilaçlı şu ile motoru yıkatin

Geri